Dobrý deň hľadám zubára s top prístupom k detickam a najmä ak berie nových pacientov.
Kľudne aj okolie 🙂
Vďaka
@zbuncek takze nespecializuju sa na male deti,cize ak dieta usta otvori tak robia,ked nie nie..ale nie su nasilni,pekne pockaju vysvetluju..videla som dvoch zubarov,nas osetroval pravdepodobne ukrajinec ale spokojna som..o dva tyzdne ideme na osetrenie kazu,tak podla tohosa rozhodnem ci ostaneme..zatial som naklonena ze ostaneme
@lolinka15 prosím ta,ako ste tam spokojní? Ďakujem
@fok nemajú dobrý prístup k deťom, resp nevedia to s nimi ,keďže zubar je Ukrajinec a ťažko mu rozumieť aj ja som mala problém... Dieťa aj keď otvorilo ústa ,trosku zatala zuby bral to ako nespolupracu a vypýtal si 80 eur za nespolupracu...
Top prístup majú v andel dental v Hlohovci, neskutočne milá pani doktorka v NR sa na nich nechytá žiadna ambulancia v ktorej sme boli ..
jednoznacne Zubkove Vily - Nitra, nas maly sa vôbec neboji ked tam ma ist a este odchadza s usmevom
@fok mne na FB vyskakuje nejaká ordinácia Zubkove vily,sidlia niekde na chrenovej,viem že je to novootvorena ambulancia