Ahojte, viete mi odporučiť nejaký obchod kde sa dá aj vyskúšať sedačka do auta Nitra, Trenčín ideálne, ďakujem
@syla88 ďakujem pozriem
Aladdin Hlohovec 😊
@nana8989 tam sme boli dnes a nikdy viac
Prečo?
@len_nig neviem či pani nemala svoj deň ale prístup mala otrasný
Keď sme my kupovali tak v Nitre vo feedo alebo v altoyse môžeš vyskúšať majú tam sedačku z auta tak nato, nemôžeš ju do svojho auta. Aspoň to tak mali skúste behnut pozrieť.
@nana8989 hrozne miesto, dobrý výber ale co sa týka obsluhy čistá katastrofa mam rovnakú skúsenosť ako autorka.
Tak to ma mrzí, ja som spokojná vždy keď tam idem kupovať čokoľvek a to som tam kupovala tiež aj autosedačky, ktoré som si vyskúšala vo svojom aute. Bolo to minulý rok.. Možno sa odvtedy niečo zmenilo, neviem, ale ja som nikdy problém nemala..
Ešte skus pozrieť centrum kočíkov Nitra, tam chodievam tiež..
Skús sa poradiť na FB v skupine Deti v aute. Kupovali sme od nich sedačku cez eshop, všetko odkonzultované (od veku, váhy, výšky dieťa až po sklon sedačiek v aute-to všetko sú veľmi dôležité parametre, na ktoré sa odborník na detské autosedačky vždy opýta). Hlavne sa orientujú čisto na autosedačky a naozaj sa vyznajú (nie ako predavačka v detskom obchode kde okrem sedačiek predávajú všetko možné a nie je zaškolená na predaj autosedačiek). Určite u nich nenájdeš kadejaké pofidérne autosedačky, ktoré okolo testov ani nechodili. Deti v aute majú predajňu v BA a showroom v Žiline. Do BA to ani nemáš ďaleko.l, len sa treba objednať na presný čas.
Presne ako hovorí @evaachesa!
Poradila si sa u nich ale kúpiť ideš inde? Či chceš len vyskúšať? BA je predsa od Nitry na skok.
@evaachesa je nejaká podmienka že keď sa radím na ich stránke musím aj nakupovať u nich? Fungujú aj ako poradenstvo nie?
BA je síce na skok ale pre nás nereálne, Nitru máme hodinu a pol BA je ďalšia hodina 2,5 hod cesta tam ak sú dobré cesty a tak isto aj spať nedáme, dcéra je schopná preplakat celu cestu, neznáša cestovanie autom, desím sa toho ako dáme vôbec Nitru.
Chcem ju pred kúpou určite vidieť
A akú sedačku? Lebo napr my sme kupovali od nich Axkid Minikid a tu teda v žiadnom obchode v okolí nemali. Na mňa sa celkovo pozerali divne v jednom obchode že chcem protismernu sedačku. 😅 Takže najskôr si keď tak obvolaj či majú danú sedačku v okolitých obchodoch kam plánuješ ísť.
@evaachesa joie i spin 360
V rámci kúpy máš potom aj kontrolu či máš správne namontovanú sedačku v aute a správne usadené dieťa v sedačke ..nastavenie hlavovej opierky, pásov...to vieš poriešiť cez foto. Ak ti poradili túto sedačku vzhľadom na vaše auto tak by vám tam mala sadnúť..joie i spin je asi najpredávanejšia sedačka, tak by to už mali mať odskúšané.
@evaachesa aj tak ja rada vidím veci pred kúpou, chcem ju vidieť ako sa s ňou manipuluje a tak hlavne keď je to takáto drahšia vec, u nás v meste ju nemali ani v jednom obchode
Prípadne sa opýtaj v skupine vášho mesta či ju niekto nemá a bol by ochotný ukázať. Na našu sedačku sa tak prišla pozrieť jedna baba z terminoviek...manžel jej ju aj dal do auta. 🙂
Aladin v Hlohovci
Nikde nie je napísané,že musíš kúpiť od nich, to je fakt, ale mamičky ľúbia kúpiť inde a potom pýtajú od nich poradenstvo a ešte sa urazia,že prečo nie sú ochotné. Ja by som si zistila,kde majú danú sedačku, išla si ju keď tak pozrieť osobne ale objednala by som ju cez net od nich. Ja tiež idem kvôli nim do BA lebo to nie je lacná záležitosť ( mňa vajco a základňa vyjdu skoro raz toľko ako teba i spin)
@nivea777 nemala by som problém ísť tam, ale cesty sú pre nás horor...radšej idem bližšie a mám kľudnu cestu...
Autorka a odkiaľ si?
keby dieťa postrazi babka? Dietatu urcite sadne kedze pani velmi dobre vedia už podľa mier ako v tom dieta bude posedené.,
Z Prievidze do Žiliny to máš len 1:14 hod a do Nitry 1:18. Veď to máš skoro na rovnako, nechápem čo riešiš. Objednaj sa do showroomu Deti v aute v Žiline a dostaneš priamo ukážku od odborníkov a sedačku ti nainštalujú do auta a môžete ísť. Či kde je problém? 🙂
@evaachesa píšem že bývam pri Prievidzi a nie v Prievidzi do Nitry to mám 1:30...
Keď sa pýtam na Trenčín a Nitru asi chcem ísť do jedného z týchto dvoch nie ?
No a do ktorého obchodu nakoniec ideš? Kde ju majú? 🙂
Baby dream Partizánske
V Trenčíne určite dporúčam Rico baby na Juhu. Nie sú úplne lacní, ale poskytujú skvelé poradenstvo.