Dobrý deň, má niekto skúsenosť s nastrihnutou uzdickou? Môj synček ma 5 rokov, logopedicka hovorí ze by sa mi zišla nastrihnut. Kto v NR to robí?
@majkaa2011 ahoj áno naše 3 deti to majú nastrihnute, im to robili maličkým mesačným a minuly tyzden 9 dňovej dcerke to robili. My sme boli v Pro care na chrenovej, zavolaj si tam a oni ti dajú termín, platí sa 10 euro.
Aj môjmu synovi v 5 rokoch strihali, boli sme u ORL doktora Boldiša pri nemocnici. A veľmi mu to pomohlo, nakoľko fyzicky nevedel jazyk položiť na správne miesto.
@tichanska1 ahoj, ďakujem za info. Môžem sa spýtať, moc mu to krvacalo keď mu to strihli. Spolupracoval malinký? Nejak mu to aj umrtvili?
@majkaa2011 nie, len chvíľu, doktor mu to umŕtvil predtým, vôbec ho to nebolelo. Najviac sa tešil, že musí celý týždeň každý deň žuť žuvačky, aby neprirástla naspäť.
@majkaa2011 on spolupracoval, ale ja by som asi ušla na jeho mieste. Keď išiel s tými veľkými nožnicami ku jeho ústam....
@tichanska1 ďakujem za info, o tých žuvačkach som teda nevedela. Uvidím teda v pondelok co povie Dr. Sme objednaný na klokocinu k Dr. Emanuelovej.
@majkaa2011 Ahoj aj môjmu synčekovi to robili keď mal 9 mesiacov, no jeho uspali , po 5 min vstal vôbec ho to nebolelo
@maaji ahoj, môžem sa spýtať kto mu to robil?
@majkaa2011 no my sme boli v BB , už sa nepamätám presné kto mu robil
@majkaa2011 synovi to robili ..uplne bezbolestne, akurat mna zalial pot ked som uvidela tie noznice. Doktor na mna len pozrel ze klud, povedal malemu aby otvoril usta a strihol. Maly ani nemrkol. Nekrvacalo skoro vobec. Odporucil zut zuvacku no my sme nasadili gumove cukriky. Vobec ho to nebolelo.
@ailin10 ďakujem za odpoveď, môžem sa spýtať koľko mal vtedy synček rokov a kde mu to robili?
@majkaa2011 mal vtedy 4roky /teraz ma 6/ a oproti nemocnici na poliklinike sv.Medarda orl ale teraz neviem ktory z dr.mu urobil zakrok ci dr.boldis alebo ten druhy -ale obaja su dobri..najmä pri detickach to clovek oceni. Ten zakrok je zrejme bezbolestny,lebo syn bol naozaj uplne v pohode
@ailin10 ďakujem za odpoveď
Zdravim, nam to robila lekarka ORL chodili sme Miklasovej na chrenovej v poliklinike..