Uz dlhsi cas hladam pre deti zubara v nitre a v okoli, prosim poradte, problemom je ze uz ziadny zubar nechce prijat bud novych pacientov, alebo nechce prijat deti.
Dakujem velmi pekne za kazdy kontakt a info
Súhlasím, andel dental je nehorázne dráha. Jedna známa dala opravovať synovi 3 mliečne zuby s rajskym plynom za 370€! Ja som tiež hľadala detskú zubarku okolie Nitra Hlohovec, no už sme vystriedali dve, čo som nebola spokojná a teraz mi známa odporučila v Nitre čisto detskú zubarku dr. Mladekova, tak nás zobrala o mesiac ideme na preventívnu, tak uvidim.
@gabulienka623nasa zubarka synovi robila 1 kaz na mliecnom zube a nic sme nedoplacali, preto sa mi to zda nehorazne vela co tu pisete
@vamajka posuvam informáciu ktorú som dostala
Andel v HC je nehorazne drahy...jasne vybavenie a pristup na top urovni...ale ked su ludia ochotni platit, tak si pytaju...keby nemali pacientov, tak by museli prehodnotit cenovu politiku. A zjavne sa im velmi dobre dari lebo stale rozsiruju svoje centrum...
Dobrý den, dakujem vsetkym velmi pekne za rady a kontakty, velmi pomohli a vysledok je ze sme objednany u pani dr. Mladekovej 22.7.2020. velmi sa tesim lebo bolo fakt narocne zohnat termin u zubara s detmi. dufam ze tato konverzacia pomohla viacerym.
Pekny den prajem
@eliska3614 ahoj práve dnes som obvolavala detských zubarov a beru do hlohovca klinika andel skús tam