Dedina Jelšovce pri Nitre

30. okt 2022

Dobrý večer budeme pravdepodobne v tejto dedine Jelšovce pri Nitre kupovať dom. Chcem sa spýtať kto ste v tejto dedine žili alebo žijete ako sa tam žije, a hlavne kvôli deťom aká tam je škola a škôlka. Pani učiteľky režim a tak.dakujem za každú odpoved

itsmia
7. nov 2022

Dedina kľudne ale každý každého pozná . Dom by som nekupovala pri družstve je to neznesiteľne čele dny a noci tam je smrad . Ani prádlo sme nemohli vesat

adkaa25
14. nov 2022

Škôlka úžasná, pani učiteľky sú super, milé a ochotné. Hlavne vedia, čo robia 🥰 odporúčam všetkými desiatimi 😁

autor
14. nov 2022

@adkaa25 predvčerom som stretla známu, a ta vraj dala odtiaľ malého preč lebo tam nosia choré deti a ze bol stále chorý

autor
22. nov 2022

@adkaa25 vaše dieťa navštevuje skolku v jelsovciach?

adkaa25
22. nov 2022

Áno, moja dcérka tam chodí a s chorobnosťou nemáme problém, to je vec názoru a imunity dieťaťa. Nehovorím, že tam občas dieťa nezakašle, alebo nemá soplík, ale nie je to nič hrozné. Tento školský rok vymeškala moja malá jedenkrát. Čo nie je vôbec katastrofa 😅

adkaa25
22. nov 2022

Ja som napríklad veľmi vďačná za to, ako dcérku naučili papať ovocie a zeleninu, ktorým sa v predošlej škôlke veľmi vyhýbala a učiteľky nemali trpezlivosť. Tu to je úplne inak 🙏

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
loliki
29. nov 2022

Ty budeš potrebovať asi špeciálnu škôlku.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
adkaa25
1. dec 2022

Pani riaditeľka má 18 rokov túto škôlku a ešte dlhšie skúsenosti s výchovou detí. Je veľmi milá, ochotná a trpezlivá k deťom. Žiadna náladovosť, moja dcérka ju má rada ako vlastnú babku 🙂 druhá pani učiteľka je tiež úplne super, nikdy sme nemali žiaden problém, ani mi malá neprišla zo škôlky zo zlou náladou. Každé ráno sa s pani učiteľkou privíta objatím, čo si myslím, že je až nadštandardné 🥰

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz