Dobrý večer budeme pravdepodobne v tejto dedine Jelšovce pri Nitre kupovať dom. Chcem sa spýtať kto ste v tejto dedine žili alebo žijete ako sa tam žije, a hlavne kvôli deťom aká tam je škola a škôlka. Pani učiteľky režim a tak.dakujem za každú odpoved
Škôlka úžasná, pani učiteľky sú super, milé a ochotné. Hlavne vedia, čo robia 🥰 odporúčam všetkými desiatimi 😁
@adkaa25 predvčerom som stretla známu, a ta vraj dala odtiaľ malého preč lebo tam nosia choré deti a ze bol stále chorý
@adkaa25 vaše dieťa navštevuje skolku v jelsovciach?
Áno, moja dcérka tam chodí a s chorobnosťou nemáme problém, to je vec názoru a imunity dieťaťa. Nehovorím, že tam občas dieťa nezakašle, alebo nemá soplík, ale nie je to nič hrozné. Tento školský rok vymeškala moja malá jedenkrát. Čo nie je vôbec katastrofa 😅
Ja som napríklad veľmi vďačná za to, ako dcérku naučili papať ovocie a zeleninu, ktorým sa v predošlej škôlke veľmi vyhýbala a učiteľky nemali trpezlivosť. Tu to je úplne inak 🙏
Ty budeš potrebovať asi špeciálnu škôlku.
Pani riaditeľka má 18 rokov túto škôlku a ešte dlhšie skúsenosti s výchovou detí. Je veľmi milá, ochotná a trpezlivá k deťom. Žiadna náladovosť, moja dcérka ju má rada ako vlastnú babku 🙂 druhá pani učiteľka je tiež úplne super, nikdy sme nemali žiaden problém, ani mi malá neprišla zo škôlky zo zlou náladou. Každé ráno sa s pani učiteľkou privíta objatím, čo si myslím, že je až nadštandardné 🥰
Dedina kľudne ale každý každého pozná . Dom by som nekupovala pri družstve je to neznesiteľne čele dny a noci tam je smrad . Ani prádlo sme nemohli vesat