Ahojte, mate niektorá skúsenosť s týmto kaderníctvom? Fotky majú krásne, ale už som párkrát takto bola na vlasy a realita bola niekde inde, filtre urobia dosť... ďakujem
Mám rovnako zlú skúsenosť a rozhodne neodporúčam svoje vlasy zveriť tejto osobe. Robila mi blond balayage ale výsledok je hrozný. Na prvý pohľad to vyzeralo fajn, no potom som si všimla že mám na každej vrstve, ktorú mi odfarbovala horizontálnú čiaru z peroxidu a vlasy mám extrémne fľakaté. Okrem toho majú moje vlasy teraz tak 20 rôznych odtieňov a prechody medzi odfarbovanými vlasmi a zvyškom nie sú žiadne. Po pár dňoch som jej poslala fotky tých fľakov, ktoré svietia na kilometre a ona ma 6 dní ignorovala aj keď moju spravu videla aj s fotkami. Potom som žiaľ našla túto recenziu a vedela som že asi je to jej štýl. Po bombardovaní správami mi odpísala ze sa mi to samé zmyje. Tak vtedy som pochopila že absolútne netuší ako sa tieto chyby opravujú. Žiadala som vrátenie peňazí, nakoľko mi úplne zničila vlasy za čo som zaplatila 160€ po zľave. Začne si na vás vymýšľať hlúposti typu "reklamácia je možná do 24 hodín", čo je totálna hlúposť. Okrem toho vám pri odchode povie ze si 5 dní nemáte umývať vlasy. Natočený efekt mi takisto vydržal asi 1 hodinu. Keď vám ledabolo odfarbí 10 prameňov (a volá to balayage), dám vám ich do fólie a kľudne na 40 minút odíde z miestnosti bez toho aby vlasy co i len skontrolovala. No a zničené vlasy samozrejme nijako s ňou nevyriešite, iba prídete o peniaze a musíte niekomu inému zaplatiť rovnakú sumu za opravu. Oblúkom sa vyhnite tejto osobe, ktorá dobre vie prečo nie je ani na Google ani nikde aby ste si nikde nevedeli nájsť o nej info alebo recenzie. Neprofesionalita level milión. Nikdy viac.
Tiež mám rovnako zlu skúsenosť, 160€ si myslim že zaplatí každý bezohladu na “ponúkanú” zľavu - takze dievčatá za ten flakaty vysledok čo vám vytvorí na hlave to absolutne nestojí.
Ahojte, pripajam sa so svojou skusenostou. U slecny som bola 2x - raz minuly rok, kedy som bola spokojna lebo mi urobila velmi pekny balayage. Preto som na istotu isla k nej aj druhykrat, teraz 19.7.2024. Bohuzial, dopadla som ako vy. Uz ked “balayage” robila, zdalo sa mi, ze sa ponahla a berie hrube pramene, pricom s balayage sa naraba jemnejsie (uz som ho mala tak 5x tak nejaku predstavu mam) a procedura trva aspon 3hod, aspon u mna vzdy tak a to nemam extra huste vlasy. Teraz som bola vybavena za 1:45h. Vyfukane bez kefy, na zaver ani olejcek, co uz by mal byt standard. Ale celkovo vravela som si, ze ved hadam vie co robi a minule som bola spokojna. Prisla som domov, poobzerala som sa v zrkadle a zbadala som, ze to mam zltkaste (v kadernictve to tak vidiet nebolo) a pasikave, a doma sa ma spytali, co som si to dala za melir. Taketo odozvy chodili cely tyzden. Aj som si vlasy na dennom svetle odfotila z kazdej strany a az do placu mi bolo. S balayage to nema absolutne nic spolocne, je to flakate a mam hrube melirove pasy, zlte a akoby uz aj vyrastene, vzadu tmave miesto.. Dominike som pisala po tyzdni slusnu spravu, ze minule som bola velmi spokojna a preto som sa k nej vratila, cestovala som z Bratislavy, ale teraz bohuzial nie som spokojna, poslala som jej aj fotky a ze co by sme s tym vedeli prosim urobit, ze rada by som sluzbu reklamovala. Dala videné v ten den a odvtedy neodpisala (5 dni). Nerozumiem tomu. Minule to bolo fakt pekne, to jej naozaj nezalezi na tom, ze jej robotu musi opravovat ina kadernicka a ze takto prichadza o klientky? Dakujem pekne, ze som u nej vyhodila 150€ do kosa a teraz dam dalsich minimalne 150€ druhej, ktora mi to bude opravovat. Absolutna arogancia a neprofesionalita! Pridavam aj fotky, nech mate predstavu…
@ivana5656 aj ja so predtým bola na balayage a tiež to trvalo oveľa dlhšie a práca bola detailnejšia. U Dominiky som mala dokopy asi 6 fólií na hlave a okrem toho spodné vlasy mám úplne spálené lebo mi to tam nechala pridlho. Mám totálne flakatú hlavu, fotky videla a odmietla mi vrátiť peniaze. Hľadala som 3 mesiace nikoho kto bude ochotný to opraviť. Nakoniec ma oprava bude stáť 400€. Lebo toto je podla nej kvalitná balayage. Je to podvodníčka. Moje vlasy nikdy nevyzerali tak zle ako teraz, hanbím sa aj chodiť po ulici s nimi.
Ahojte ja som tiež bola u tejto ,,kaderníčky,, , ktorá by mala podľa mňa zavrieť salón pretože má ďaleko ale, že ďaleko!!! Realita s jej fotkami na IG. Zaplatila som 170euro za 45 minut odflaknutej práce. Mam husté dlhe vlasy a chcela som melir a prišla som domov so žltými suchými flakatymi vlasmi. Opýtala som sa jej že ci je si vedomá toho, co mi spravila a vlasmi a ze vobec nie som spokojna a ze jej zaplatím maximálne tak za material. A ona mi odvrkla, že je tu zle.svetlo, ze na svetlo von to bude lepšie. Katastrofa! Jej sumy sú prestrelene a mala by sa reálne zamyslieť nad tym, že k nej chodia mladé baby, ktorých ohúri jej práca na IG a ticho pretrpia to co s nimi porobi a nepovedia ani slovo zaplatia 150a viac euro a odijdu a doma plaču. Otrasná práca a môže sa slečna hanbiť.
Presne tak, fotky vs realita uplne niekde inde. Mna osobne nechala kadernicka len tak, bez kontroly ako posobi peroxid, 40 minut. Vpredu mam dva hrube zlte pramene, bez nejakeho prechodu k mojim tmavsim vlasom. Konce vlasov slama, spalene. Po tom, co som svoje prekvapenie na dva zlte pramene neskryvala, povedala, ze to si zvyknem. Mala vraj este 10% zlavu, aj napriek tomu som platila 170€, co nie je mala suma. Argument bol, ze mam huste a dlhe vlasy, co az taka pravda podla mna nie je.
V ten isty den, ako mi “opadol” natoceny efekt vlasov, tie dva zlte pramene vyzerali este horsie. Tak som jej napisala, slusne, ci sa vieme dohodnut, ze tie pramene nevyzeraju vobec prirodzene a ked si dam este aj vlasy do copu, vyzera to este horsie. Ze prvotne som si myslela, ze ide o moj blby pocit, ale aj okolie mi povedalo, ze to vyzera uplne neprirodzene. Odpisala mi hned, ze robila podla inspo fotky, ktoru som jej ukazala (btw na fotke mala pekny prechod, ale zacinam si fakt mysliet, ze na tom instagrame su to len filtre), ale ze mozeme tie dva pramene stmavit. Tak som sa jej opytala, ci to bude v ramci tej sumy, co som uz zaplatila, alebo budem nieco doplacat. Vraj nebudem nic. Na dalsiu otazku, kedy ma teda cas, aby som mohla prist, mi uz neodpisala. Pisala som znova na dalsi den, opat nic. Zas na treti den, bez odpovede. Nechala som to tak, ze ved hadam ma chrbtovu kost a odpise mi. Po 10 dnoch mi to nedalo a napisala som jej svoj nazor, ze je to totalne neprofesionalne, ba priam amaterske, cakala som, ze sa dohodneme a ona ignoruje moje spravy a ze ak sa ma ktokolvek bude pytat na dobru kadernicku v Nitre, ju uvediem ako odstrasujuci priklad. Dala mi videne a nic.
Tolko k “profesionalite” pani Dominiky. Vlasy znicene, 170€ v cudu a ona sa neunuva ani odpisovat. Nikdy viac.