Chirurgická ambulancia na výber znamienka - Nitra

16. máj 2023

Prosím Váš, u ktorého chirurga v Nr sa oplatí dať si vybrať väčšie znamienko na viditeľnom mieste, teda aby bola jazva následne čo "najkrajšia" 🙂 , resp. kto má najlepšiu robotu?
Ďakujem

lenkaklj
16. máj 2023

Nerozmýšľala si nad laserovým vyberaním? Ja som bola u kožnej, Mudr.Hlavačkovej a maximálna spokojnosť 🙂

luccija
16. máj 2023

Ísť na plastickú chirurgiu do nemocnice

kalifka
16. máj 2023

Ja som mala tiež viditeľné a bola som sa poradiť u dvoch chirurgoch. Mala som na viditeľnom mieste, ale pri odstránení laserom to nevedia poslať na rozbor- čo dosť u mňa zavážilo. Dala som si vybrať 3 znamienka a pekne sa mi zahojili.

jahodka11611
16. máj 2023

@kalifka to nie je pravda,mne vyberali laserom a aj posielali na histologiu

kalifka
16. máj 2023

@jahodka11611 mne toto povedali obaja chirurgovia, tak potom neviem ...

lenkaklj
16. máj 2023

@kalifka mne kožná tiež posielala aj na histológiu 🙂 a po znamienku ani stopy, absolútne nevidno kde bolo. Manžel má vyrezávané chirurgicky a každé jedno vidno, má tam jazvičky.

luccija
16. máj 2023

@kalifka tiež som počula, že laserom nevedia dať na histo dobré vedieť.Ale mne brali na líci a na plastickej chirurgii sa s tým pohrali.Teraz vo februári mi brali na ruke na chirurgii a mám škaredú jazvu z mini znamienka som znechutena

simca06022011
16. máj 2023

plasticka chirurgia, ani nevymyslat s kadejakym vyberanim u koznej alebo na chirurgii u hocikoho. Mne vacsie vyberala aj kozna aj plasticky chirurg a je to velky rozdiel. Laserom vyberane nevedia dat na histologiu... aj teraz idem dcere davat odstarnovat laserom utvary a jeden ideme vyberat chirurgicky, na histologiu a zvysok pojde potom prec podla vysledku laserom alebo inak. A pokial viem laser je obmedzeny velkostou znamienka (ale to si nie som ista, davnejsie nechceli vacsie s tym vyberat).