Cesta zo stanice na kalváriu

19. okt 2024

Ahojte zienky,nakolko mam nulovy orientacny zmysel,pisem sem. Da sa v pohode dostat z autobusovej stanice na kalvariu?Ci radsej zvolit taxik? Vraj sa tam na kalvarii organizuju nejake akcie,malovanie na platno.A ja som tam nikdy nebola.Kolko priblizne trva cesta, a kade ?Google mi moc nepomohol.Dakujem

abcabcada
19. okt 2024

Busy by tam mali jazdiť aj zo stanice normálne. Otázka je, kde presne na Kalvárii? Istota je taxík/Bolt, prinesie ťa na konkrétnu adresu a v prípade Boltu je to okolo 3-4€ 🙂 Dá sa aj peši, chodievala som tam na návštevu, z vlakovky asi 10 minút pomalou chôdzou...

loliki
19. okt 2024

Pešo to zvládneš, prejdeš cez jednu cestu po prechode smerom k nemocnici, od nemocnice smerom do kopca, za 10-15 min si tam.

nenne27
19. okt 2024

Daj adresu a presne ti poviem, lebo Kalvaria je cela stvrt... ale z vlakovej stanice to je iba prejdes cez hlavnu 4prudovu cestu a si v mestskej casti Kalvaria.ak mas na mysli konkretne kopec s kostolom Kalvaria, tak asi 10minut

maranco
19. okt 2024
tinalia
20. okt 2024

Neverim ze google maps nepomohol tam ti este aj vypocita ako dlho trva trasa

autor
20. okt 2024

@tinalia veru nepomohol,ja ulice v nitre nepoznam,a nie na vsetky ulice su tam fotky,je tam jedna,dalsia je ze odbocte na xy ulicu,a daslia je uz fotka miesta co som v zivote nevidela,a cas je tam irelevantny nakolko som sa raz spolahla na google navigaciu ako ist zo stanice do tesca a asi 2x som si obisla mesto,musela som sa pytat ludi,a miesto 20minut mi to trvalo skoro hodinu a pol...ale vidim to skor na taxik,mam niekde byt na cas a spolahnut sa na navigaciu asi nie je dobra kombinacia

maranco
20. okt 2024

Nacvič sa používať navigáciu doma v známom prostredí a potom môžeš vyraziť na miesta kde si nikdy nebola.
Veď sleduješ guličku na mobile či sa posúva po vyznačenej čiare správnym smerom.

Vyskúšaj si nainštalovať aplikáciu https://sk.mapy.cz/?mobilepromo=1