Dobrý deň, poraďte prosím cenovo dostupného celustneho ortopéda. Dcéra má veľmi krivé predné zuby. Všetko čo čítam, vidím že NR je veľmi drahá. Mala som info, že v Štúrove je jedna MUDr. , ktorá je cenovo dostupná, žiaľ už neberie nových pacientov. Aké sú vaše reálne skúsenosti..vopred veľmi pekne ďakujem🙏
Mudr.Meravá - tam ste volali ? Cenovo neviem aká je, moja 8 ročná dcéra k nej chodí.
@patka06 môžte mi aj cenovo približne napísať? Najviac idem po cene..lebo dať 2-3 tisíc za strojček mi príde úplne choré.. keď chodila staršia dcéra ešte na ZŠ jej spolužiačka mala strojček a dali zaň okolo 500 e.. už vtedy sa mi to zdalo veľa..ale tieto sumy sú už fakt neúnosné.. ďakujem za odpoveď
@77katarina áno vravela mi o nej moja svokra, aby sme tam skúsili ísť..ale NR ma veľmi odrádza i keď to mám hneď za chrbtom, .preto som radšej ochotná docestovat aj do okolia..lebo ako som písala vyššie dať 2-3 tis.za strojček je šialené!
Odkedy tam dcérka chodí..a koľko ste platili doteraz, môžte kľudne aj do správy, ak vás to neobťažuje.. pekný deň
@spinone my zatiaľ nič iba vstupná prehliadka tuším 15 euro
.
Môžem len a len odporúčať MUDr. Paulisovú v Zlatých Moravciach
https://www.drpaulisova.sk