Brigáda v Nitre

zelenakobyla123
19. mar 2023

Ahojte, neviete o nejakej brigáde v Nitre? Študujem výšku, takže môžem len 1-3x týždenne, podľa toho, či je párny/nepárny týždeň, skôr teda môžem cez víkendy. Profesiu aj iné takéto stránky som už pozerala, neni tam toho veľa a väčšinou sa z tade ani neozvú späť. Ďakujem predom za odpovede, pekný večer❤️

mogaa
19. mar 2023

@zelenakobyla123 a čo by si chcela robiť? ak teda víkdendy - tak len nejaká čašníčka v reštike, bare, príp.predavačka - Tesco, Kauland, Lidl....

zelenakobyla123
autor
19. mar 2023

@mogaa nechcela by som robiť v nejakých baroch, pajzloch, ktoré sú do noci a kde sa chodia chlapi opíjať, chápete snáď čo myslím😅 inak mi je to asi jedno😄 v Tescu a Kauflande je dosť plno, čo som sa naposledy informovala, ale tak mohlo sa to odvtedy zmeniť😄

mogaa
19. mar 2023

@zelenakobyla123 veď nikto ti nekáže hlásiť sa o prácu v nejakej krčme....ale nejaká reštika, pizzeria....či už v kuchyni ako pomocná sila alebo čašníčka....sama vieš čo je v okolí, povytláčaj si životopis a obehaj okolie s tým že hľadáš brigádu.....oslov personálne agentúry, prípadne upratovacie služby, neverím že niečo nenájdeš....upratovať schody vieš aj cez víkendy alebo taká umývarka áut...treba pobehať napr.stánky s rýchlym občerstvením - to môžeš robiť aj po škole cez týždeň....V Amazone alebo v Peugeote máš aj víkendové smeny , myslím že sa pracuje piatok -nedeľa....pozeraj na nete inzeráty na brigády, ak niečo nájdeš - choď tam osobne...prípadne si daj inzerát - stráženie detí....je toho veľa len treba byť aktívna...nikto sa nebude prispôsobovať tebe, ty sa musíš prispôsobiť, ty musíš hľadať prácu....

zelenakobyla123
autor
19. mar 2023

@mogaa Životopis som si vytlačila a pobehala toho veľa nemám 3 IQ, bolo mi skoro všade povedané, že si mám sledovať ponuky na internete, aj môj deň má len 24 hodín a nemám čas behať po podnikoch a obchodoch keď mám od rána do večera školu. Ja ani nečakám, že sa mi niekto prispôsobí, to kde ste vyčítali? Sami ste sa pýtali, čo si predstavujem, tak som odpovedala, následovala vaša vyrývačná povýšenecká odpoveď “veď nikto ti nekáže”, tak načo ste sa to teda pýtali? Nepotrebovala a ani som si nepýtala vašu radu, pýtala som sa, či náhodou niekto nevie o konkrétnej brigáde, kde vie že niekoho hľadajú. Načo toto vôbec komentujete, keď o žiadnej neviete? Aby ste ma tu zhodili?

mogaa
19. mar 2023

@zelenakobyla123 nikto ťa tu nezhadzuje, to že si berieš odpovede osobne je už tvoj problém...ja som ti napísala kde všade sa môžeš popýtať, či nemajú voľné miesto....nuž, vybrala si si z toho to čo si chcela.....

minsi
19. mar 2023

Ja ti verím,že to nie je ľahké. Sama si hľadám brigádu popri zamestnaní a málokto sa ozve. Chodím aj na inventury, to by mohlo byť pre teba, tam si ty vyberas,kde a kedy pôjdeš,takže je to flexibilné 😊

apolka77
19. mar 2023

@zelenakobyla123 moja dcéra ma čerstvo 18. A chodí 2-3 x týždenne a niekedy iba raz cez víkend vypomáhať do reštiky...veľmi ju to baví hlavne na rozdiel od iných brigád ( predavačka napr.) Má aj tringelty čo keď zráta má na hodinu takmer 8-9 eur ...super brigadicka. Určite by som šla tam kde sú tie tringelty a nemuchlovala za 4 eura na hodinu...

zelenakobyla123
autor
19. mar 2023

@apolka77 @minsi ďakujem veľmi za odpovede😇

apolka77
19. mar 2023

@zelenakobyla123 držím palce, dcéra si našla tu brigádu že aj jej kamarátka tam brigaduje takto to býva najlepšie cez známosti. Sú tam skvelý kolektív a ako hovorím hľadaj kde vieš zarobiť aj na tringeltoch...

mikadooo
19. mar 2023

@zelenakobyla123 ahoj, akú vš študuješ a v ktorom si ročníku?

zelenakobyla123
autor
20. mar 2023

@mikadooo 2. ročník žurnalistiky, prečo sa pýtaš?☺️

tamtamka26
20. mar 2023

dcéra chodí do kaviarne - podľa potreby, niekedy celý víkend, občas 1-2x cez týždeň, nie je to žiadny pajzel, otvorené majú do 20,00 a je spokojná.

mikadooo
21. mar 2023

@zelenakobyla123 no, či by sa nedala nájsť brigáda na ten smer a ideálne cez Pc. V tvojom prípade by to asi šlo, napadá ma copywriting... Pozerala si aj profesiu, nejaké čiastočné úväzky? Možno by sa tam niečo našlo na tento smer...

chilli77
26. mar 2023

@zelenakobyla123 Jaguar spúšťa vìkendovú výrobu. Robia nábor ľudì, čo budú vyrábať len cez vìkend.