Aktuálne skúsenosti s pôrodom v pôrodnici Nitra

veronikabo
24. sep 2020

Ahojte chcem sa spýtať že či ste niektoré z vás teraz niekedy rodili v Nitre ? 😉

jahodka11611
24. sep 2020

@veronikabo ahoj rodila som teraz v júli plánovanou sekciou...

unicornlady
24. sep 2020

Kamarátka rodila v apríli, návštevy nemohla mať, ani manžela. Najprv musela mať rúško, ale potom, keďže (logicky) sa jej v tom veľmi zle dýchalo, tak si ho mohla dať dole.
Ako je to teraz po pol roku, neviem, ale doktora mala nejakého mladého dobrého, ani nástrih nerobili.

veronikabo
autor
24. sep 2020

@jahodka11611 a môžem sa spýtať že nastrih je automaticky?

unicornlady
24. sep 2020

Veď ja píšem, že nástrih jej nerobili 🙂

jahodka11611
24. sep 2020

@veronikabo neviem,ja som mala cisársky...ale myslim,že záleží od doktora

elii5
25. sep 2020

@veronikabo ahoj, ja som rodila v NR 2x. Najprv v r. 2017, a teraz pred mesiacom. V r. 2017, to bola veľká bieda a zlá skúsenosť. Teraz však úplná zmena, a som rada, že som šla sem. Fakt som bola veľmi milo prekvapená a keby som tehotná ešte raz, tak určite idem sem ☺️

alieeenka13
25. sep 2020

@veronikabo ja som rodila teraz v júni, bez nastrihu v pohode velmi milá MUDr virsikova pôrod bol v pohode ale chod psychicky obrnená pred novorodeneckymi sestrami

veronikabo
autor
25. sep 2020

@elii5 ako to tam vyzerá teraz ? A kedy sa tam chodí pred pôrodom ? Lebo na budúci týždeň idem na ten výter k svojmu doktorovi 😊

veronikabo
autor
25. sep 2020

@alieeenka13 a chodí sa tam aj každý týždeň na kontrolu či nie ? 😊

elii5
26. sep 2020

@veronikabo No otec pri porod bol zakázaný, rovnako ako návštevy. Ale keď niečo potrebuješ, tak ti to môžu doniesť pred oddelenie, a zoberes si to, alebo sestričky ti to zoberú. A pokiaľ si riziková, tak ti doktor vypíše výmenný list, a budeš chodiť až do pôrodu každý týždeň na kontrolu. Čiže najprv sono potom poradňa, neskôr už aj pásy, sono, poradňa. 🙂

veronikabo
autor
26. sep 2020

@elii5 takze na budúci týždeň keď pôjdem k svojmu sa vypísať na materskú tak do pôrodnice vôbec nepôjdem až keď budem rodiť ? 😀☺️

elii5
26. sep 2020

@veronikabo pokiaľ budeš musieť chodiť do rizikovej poradne, tak ti tvoj lekár vypíše výmenný lístok, a s tým pôjdeš do nemocnice, kde budeš chodiť na kontrolu ( čiže ako som písala, sono a poradňa), každý týždeň, až do pôrodu. Záleží ako to robí tvoj dr, či budeš chodiť do pôrodu k nemu, alebo ťa bude posielať do nemocnice od 36. tt 🙂 v skratke, ak ťa dr. vypíše do nemocnice, tak tam budeš chodiť každý týždeň, a keď ťa nevypise, tak budeš chodiť naďalej ku svojmu až do konca, uvidíš sama 🙂

veronikabo
autor
26. sep 2020

@elii5 ale ja nie som riziková

elii5
26. sep 2020

@veronikabo v poriadku 🙂 tak uvidíš čo povie tvoj dr na poradni

alieeenka13
26. sep 2020

@veronikabo ja som na kontroly do pôrodu chodila kmojej MUDr, bo som nemala problémy. V predošlom tehotenstve som problémy m aj LA, tak som 6 týždňov pred pôrodom už chodila do nemocnice