Ahojte chcem sa spýtať že či ste niektoré z vás teraz niekedy rodili v Nitre ? 😉
Kamarátka rodila v apríli, návštevy nemohla mať, ani manžela. Najprv musela mať rúško, ale potom, keďže (logicky) sa jej v tom veľmi zle dýchalo, tak si ho mohla dať dole.
Ako je to teraz po pol roku, neviem, ale doktora mala nejakého mladého dobrého, ani nástrih nerobili.
@jahodka11611 a môžem sa spýtať že nastrih je automaticky?
Veď ja píšem, že nástrih jej nerobili 🙂
@veronikabo neviem,ja som mala cisársky...ale myslim,že záleží od doktora
@veronikabo ahoj, ja som rodila v NR 2x. Najprv v r. 2017, a teraz pred mesiacom. V r. 2017, to bola veľká bieda a zlá skúsenosť. Teraz však úplná zmena, a som rada, že som šla sem. Fakt som bola veľmi milo prekvapená a keby som tehotná ešte raz, tak určite idem sem ☺️
@veronikabo ja som rodila teraz v júni, bez nastrihu v pohode velmi milá MUDr virsikova pôrod bol v pohode ale chod psychicky obrnená pred novorodeneckymi sestrami
@elii5 ako to tam vyzerá teraz ? A kedy sa tam chodí pred pôrodom ? Lebo na budúci týždeň idem na ten výter k svojmu doktorovi 😊
@alieeenka13 a chodí sa tam aj každý týždeň na kontrolu či nie ? 😊
@veronikabo No otec pri porod bol zakázaný, rovnako ako návštevy. Ale keď niečo potrebuješ, tak ti to môžu doniesť pred oddelenie, a zoberes si to, alebo sestričky ti to zoberú. A pokiaľ si riziková, tak ti doktor vypíše výmenný list, a budeš chodiť až do pôrodu každý týždeň na kontrolu. Čiže najprv sono potom poradňa, neskôr už aj pásy, sono, poradňa. 🙂
@elii5 takze na budúci týždeň keď pôjdem k svojmu sa vypísať na materskú tak do pôrodnice vôbec nepôjdem až keď budem rodiť ? 😀☺️
@veronikabo pokiaľ budeš musieť chodiť do rizikovej poradne, tak ti tvoj lekár vypíše výmenný lístok, a s tým pôjdeš do nemocnice, kde budeš chodiť na kontrolu ( čiže ako som písala, sono a poradňa), každý týždeň, až do pôrodu. Záleží ako to robí tvoj dr, či budeš chodiť do pôrodu k nemu, alebo ťa bude posielať do nemocnice od 36. tt 🙂 v skratke, ak ťa dr. vypíše do nemocnice, tak tam budeš chodiť každý týždeň, a keď ťa nevypise, tak budeš chodiť naďalej ku svojmu až do konca, uvidíš sama 🙂
@elii5 ale ja nie som riziková
@veronikabo v poriadku 🙂 tak uvidíš čo povie tvoj dr na poradni
@veronikabo ja som na kontroly do pôrodu chodila kmojej MUDr, bo som nemala problémy. V predošlom tehotenstve som problémy m aj LA, tak som 6 týždňov pred pôrodom už chodila do nemocnice
@veronikabo ahoj rodila som teraz v júli plánovanou sekciou...