Ahojte chystáme sa na výstavu. Idem sa opýtať. Myslite že si môžem zobrať buginu Elodie mondo? Alebo radšej priam? Aké sú tam cesty?
@timea301196 podľa mňa to s buginou zvládneš...
cesty kde? na výstavisku? normálny asfalt.... chodníky po NR a v okolí výstaviska už sú na pováženie 😀 , ale vymanévruješ s tým...
Je tam normálna asfaltka.
@omg1992 pre deti 🤣🤣
@zuzana9393 áno ideme v sobotu 3)
@domiklik ďakujem veď neviem aké to tam je rozbite
@tamtamka26 myslím tam vo vnútri toho výstaviska
@timea301196 ber nirmalny kocik, milion ludi, deti, dochodcov. a ber hlavne kopec penazi, to je jak mala dovolenka, muz bol dnes pracovne - ciganska 8€, kava 2.5, velka kofola 3€ 🤦🤦🤦 a to nehovorim o debilnych mačkažákoch 🤦🤦🤦
@timea301196 v areáli to nie je rozbité vôbec... podľa mňa bugina ti postačí, medzi ľuďmi sa prepchávať ideálne. a ako píšu vyššie, plnú peňaženku radšej 😀
@omg1992 bugina je kočík, nie motokára 😀
@omg1992 asi máloktorý muž by to poznal... 😀
Ďakujem ženy a páni.
Je mi jasne že to bude drahé ale čo neurobí človek pre syna.
nabudúce odporúčam dni poľa. je to stále v inom meste/dedine . vstup je zadarmo a podľa mňa to je lepšie ako agráč. tam normálne aj traktore pracujú na poli, nie sú "len" vystavené . vždy je to v júni dva dni
https://dnipola.sk/wp-content/uploads/2023/03/p...
@puertorico to mame aj Dina keďže sme z farmárskej rodiny :D ti nepotrebujeme vidieť. :D ale vďaka za typ
@timea301196 ja sa sem trochu votriem, nejdete tam niekto v sobotu? Potrebovala by som vstupenku zo soboty.