Otázka na vzťah

Včera o 21:05

Je podľa vás normálne keď nájdete človeka ktorý vie rozprávať vie čo chce vie poradiť vie tu byt pre vás mysli na vás prinesie vám niečo čo ste rozprávali že chcete a ja si to neužívam? Mala som doteraz vzťahy, kde bývalý nerozprával o svojich pocitoch predtým som mala vzťah kde som takmer nič necítila. Žiadny vzťah nebol ideálny a vždy ma to posunulo dopredu, že raz tu bude človek ktorý si ma bude vážiť takú aká som pomôže budeme sa tešiť budeme plakať spolu všetko. Teraz keď som v takom vzťahu príde mi to také. Ani to neviem opísať.. čo sa deje? Mám 25, žiadne sme dlho alebo krátko spolu. Ľúbiť ho ľúbim, cítim citi ktore som este v sebe nemala, keď sa na mna pozrie alebo keď sa spolu smejeme. Vieme si pomôcť vzájomne. A všetko a vlastne o takom vzťahu som vždy snívala. Len občas mám pocit že si ho ani nezasluzim. ?

svetlonos
Včera o 21:20

Poroes so s psycjologom minilost, detstvo, vztahy s rodicmi. Tam nájdeš odpoveď na tvoje otázky.

oblivian
Včera o 21:22

Posledná veta... všetko to vysvetľuje. Ze cítiš, že ho možno ani nezasluzis. To je ten pocit, keď si si zvykla, že ťa muzi nevážia, a pomaly si sa s tým stotoznila. Keď zrazu prišiel niekto, kto je iný a váži si ta, už teraz sama seba nelubis tak, ako by si mala. Maj sa rada, a nechaj, aby ta mali radi! 🙂
Ja som sa so svojím terajším mužom aj rozišla, ked sme este len chodili spolu, na par mesiacov kvôli tomu, že som cítila, že ma ľúbi a myslela som si, že to musím ukončiť, lebo keď má lepšie spozná, určite sa mu hnusim. A to som cítila len kvôli tomu, lebo moj predchádzajúci frajer bol kkt. Váž sa, lebo ten druhy ta miluje a skus mu lásku opatovat, ak to tak cítiš. Bude dobre.