Prosim o radu tych znalych. V praci som posledne mesiace dost nespokojna, mozno je to len stres, fakt neviem. Skor nez dam vypoved rozmyslam skusit mesiac neplateneho volna (ak schvalia), mozno potrebujem vypnut. ZP by som platila, odvody asi nie (teda neviem ), ale prerusi sa mi tymto zamestnanie z pohladu naroku na podporu v nezamestnanosti? Aby ste chapali, som takmer 4 roky po navrate z RD, v praci som 11.ty rok. Ak by som aj po tomto volne citila tu uzkost z prace a rozhodla sa odist, splnam neptretrzite zamestnanie 2 roky v priebehu poslednych 4?
A prečo nejdeš pn ?
A na podporu nemusis byt nepretrzite zamestnana. Podmienka je 2 roky/730 dni poistenie v poslednych 4 rokoch
@stellarstar ako syndrom vyhorenia? psychiatri maju dlhe cakacky, necitim sa az vyhoreta, plus byt obmedzena na vychadzky je ciste vazenie. dakujem za rady vsetkym 🙂
@tana85 aj obvodný ti moze dat nejakú DG bez toho aby si musela behať po psych alebo sa hoď o zem aby si si zlomila ruku a budeš doma 🤣 ale nie srandujem. Ak mas dobrú obvodný da ti pn
Áno,lebo počas neplateneho voľna si stále zamestnaná.