Dobrá a lacná dovolenka pri mori

Dnes o 16:25

Existuje taka?kde konkretne?max do 2000€ za tyzden,4 osoby ,2 dospele,jedna 15r a jedno dieta 3r

kristinapetronela
Dnes o 16:30

Taliansko

sasa1310
Dnes o 16:31

za mňa neexistuje

minenkak
Dnes o 16:31

Jasné že áno ,pozri Egypt teraz

muchotrafka298
Dnes o 16:32

Lacna a dobra, to je dost siroky pojem. Mozno ked si sama vyskladas dovolenku, kupis lacne letenky, tam sa prepravis MHD do hotela a tiez z hotela na letisko alebo lacnejsi transfer a nejaky penzion 2 km peso od mora, tak mozno to tak lacno vies zbuchat. Ale stalo by Ta to velmi vela casu pri hladani.

anjelicek26
Dnes o 16:33

2000 e na 4 ludi vratane stravy a cesty... no ja toto nevidim ruzovo, to ti ani egypt nevyjde...

sasa1310
Dnes o 16:34

@minenkak no nájdi mi. Pre štyroch, z toho jedno dieťa 15 rokov do Egypta teraz do 2000 eur

anjelicek26
Dnes o 16:34

@sasa1310 ved toto vsetko 14+ uz beru prakticky vsade ako dospeleho...

sasa1310
Dnes o 16:35

@anjelicek26 za 2000 eur sme nešli na dovolenku ani 10 rokov dozadu

jurkaa
Dnes o 16:35

Egypt. ...vybrať si super hotel a nie cez letné prázdniny inak úplne v pohode...my tak chodíme pravidelne last minute ..

muchotrafka298
Dnes o 16:36

Velmi zalezi aj na termine, pre vacsinu slovenskych CK je dieta od 14 rokov brane uz ako dospely (takze toto zlozenie by bolo 3 x dospela osoba + 1x dieťa) Co dovolenku predrazi, kedze na deti byvaju rozne akcie.

minenkak
Dnes o 16:37
anjelicek26
Dnes o 16:38

@sasa1310 ja ani nejdem pisat, kolko nas stala tato letna dovolenka... strasne islo vsetko hore... ja to vidim toto leto v ramci mojho financneho zdravia na Dansko 😂

autor
Dnes o 16:41

Nemusi byt Egypt ,take Chorvatsko,Bulharsko nwvyjde lacnejsie?

jurkaa
Dnes o 16:41

Napr....z tých najlacnejších by brala tento ;) pre 4 osoby ....

jurkaa
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
Dnes o 16:44

@jurkaa aha ok vdaka idem pozriet

A aku CK odporucate?

katkaseiner

ja som akurát pozerala nejake dovolenky v juni a septembri v turecku pre zostavu 2+2 a cca okolo 2300uz najdes. A to mas asi infanta (ak je do veku 2 rokov) a tak mozno aj menej by to vyslo.... každopádne pozeraj recenzie a urcite mimo sezonu nieco najdes

jurkaa

Nie je to práveže drahšie

petamich
Dnes o 16:47

Podla mna neexistuje resp. co vsetko si predstavujes, ze bude zahrnute v cene. Ak ubytovanie v apartmane, tak to urcite ano Chorvatsko, Bulharsko aj Taliansko.
15-rocna sa uz berie ako dospela, za 3-rocme uz tiez platis letenku a letiskove poplatky, plus dve dospele osoby, takze letecky zrejme nie ale vlastna doprava v apartmane, to by sa zvladnut dalo.

Naslo by sa aj teraz nejaky lacnejsi Egypt, len teda pri Egypte zrovna hladat lacnejsi hotel, je za mna risk, kedze aj tie ich lepsie su castokrat diskutabilne (alebo som rozmaznana)

petamich
Dnes o 16:47

@katkaseiner pise 15 rocne dieta, to uz nie je dieta, takze tri dospele osoby a jedno 3-rocne dieta, za ktore platis letenku a letiskove poplatky, Turecko nemozne za tu cenu ak nie ultra ultra first moment a dost zly hotel

ktobytobolpovedal
Dnes o 16:50

Za mna tiez nerealne 🙊 ja sa neviem zmestit ani do 4500€ za tyzden pre 2+2 🤣

autor
Dnes o 16:51

@ktobytobolpovedal mozno zalezi aj od narocnosti ci?

ktobytobolpovedal
Dnes o 16:52

Mozno. A teda teraz mi napadlo, ci chces teraz tu dovcu alebo leto 2025. A teda egypt najlacnejsi a ani Turecko by som asi neriskovala veru 🤷‍♀️
Ale skus teda Bulharsko pozriet, napr.Hydrotour

valikasikulova
Dnes o 16:53

@minenkak 4-5 noci??? To je akože týždenná dovolenka? 🤣🤣🤣🤣🤣

minenkak
Dnes o 16:54

@valikasikulova no tak pardon je tam šesť dní sa mi nechceli hľadáte jeden deň viac

jurkaa
Dnes o 16:54

To je ťažko ktorú CK....napríklad hore som dala link ...cez inviu vieš si zhruba pozrieť ceny je to združenie cca všetkých cestiviek tam ti aj píše cez akú cestovku to kúpiš a sa vieš konkrétne na tu CK obrátiť je to lepšie....ísť priamo lebo ak je nejaký problém rýchlejšie vedia reagovať ako združená CK.
Ja konkrétne cez hydrotur fischer aj orex som bola už

valikasikulova
Dnes o 16:55

@minenkak pre mňa je týždenná dovolenka tých 7 noci a 8 dní a nie hento preboha

minenkak
Dnes o 16:56

@valikasikulova tak sedem dní je týždeň nie osem

autor
Dnes o 16:58

Nehadajte sa kolko dni ,prenas staci ozaj ten tyzden,nikdy sme pri mori neboli