icon

Ako vybrať účinný CBD olej na lepší spánok?

lallla
19. mar 2025

Viem, ze tema tu uz bola niekoľkokrát otvorena, ale poprosila by som ktory konkretne cbd odporúčate? Je ich na nete mrte a citala som, ze niektore nie su uplne poctivo vyrabane a vtedy mozu priniest viac skody ako uzitku (mali by byt bez umelych aróm, vyrábané za pomoci CO2). Nechcem kupit prvé, lebo daktore su fakt drahe.
Dalsia vec je, ci vam fakt zabralo na spanie a ukludnenie celkové. Ja mam velmi vysoko nastavenu latku- ziadne prirodne "uspavadla" typu Persen a pod. na mna nikdy nefungovali, mohla som po nich tancovať a zase benzáky tiez nie su z dlhodobého hľadiska OK. Takze by som siahla po viacpercentnom, aj ked viem, ze tu mnohe radili, ze treba vyskúšať najskor od 5%, no nejedna sa o lacnu zalezitost, tak nechcem zbytocne nieco, co nefunguje, kedze sa poznam.
Vdaka baby.

lukbe
19. mar 2025

Aj ja som zvedavá, raz som mala, nemyslím, že by mi to pomohlo.

gejb
19. mar 2025

@lallla tu sa pripnem.
Som na tom podobne. Jedine co u mňa ako tak funguje je cbd 10% + melatonin 3mg + dychové cvičenie.
Od toho cbd-čka som čakala väčšie zázraky. Ak si na tom Ako ja tak pod 10% nekupuj...
Chalan v predajni povedal ze záleží od organizmu, niekomu stačia 2 kvapky niekomu 3. Ja dám polku pipety a ak to neskombinujem tak to nemá efekt...