Ako hodnotíte knihy od J. Zaukolcovej a P. Tóthovej?

fruitys
Včera o 21:30

Máte doma niektorú z ich kníh? Prípadne, ktorú by ste si od nich vybrali a prečo? Obsahuje niektorá z nich viac zdravších receptov?
U Tóthovej som si všimol, že tam má aj bezlepkové, ale bližšie neviem. Ďakujem )

pinkgirl
Včera o 21:34

@fruitys mám knihu od Jožky - Čokoláda sladké umenie. Zdravé recepty tam nie sú. Sú to bežné receptúry s čokoládou. Vysvetlené sú aj postupy, základy. S knihou som max spokojná, mám ju aj od nej podpísanú s venovaním😍. Tú najnovšiu knihu som ešte nebola pozrieť v kníhkupectve ani od nej ani od Tothovej.

fruitys
autor
Včera o 22:23

@pinkgirl áno, viem o ktorej hovoríš. Super, že si spokojná. Ja mám v hľadáčiku tú najnovšiu, akurát ma trochu zneistil fakt, že sa o nej vyjadrila v štýle, že tie recepty (asi nie všetky) už asi poznáme z jej predchádzajúcich publikácií, trochu ich upravila, zlepšila a potom jedna z novších recenzií (2009) na jej staršiu knihu (2003), v ktorej sa píše, že by to potrebovalo inovovať z hľadiska ingrediencii a zdravia. No a teda som si to tak spojil a neviem, či tam nebudú recepty, na ktoré ide, obrazne povedané, pol kila cukru :D A vlastne aj keby to idem pozrieť do kníhkupectva, čo sa mi teraz veľmi nedá, tak to ako neznalý odboru veľmi neviem posúdiť :D Ale tak píše tam, že sú tam aj moderné plus tá úprava, tak snáď je to ok.