Aké šance na vzťah má slobodná matka? Príde mi, že snáď až mizivé. Stredný vek, dieťa stále závislé na vás a chlapi ktorí sú na vzťah snáď nepoužiteľní. Takto som si svoj život nepredstavovala, vždy som túžila len po tom mat rodinu, také obyčajne šťastie a pritom sa to zdá byť nedosiahnutelne 😔
Nemáš pravdu. Slobodné mamičky, ktoré nemali šťastie v partnerskom živote, majú rovnaké šance nájsť si partnera, ako tie bezdetné. Možno aj o niečo väčšie. Pre mužov, ktorí túžia po vlastných deťoch a majú obavy z neplodnosti potenciálnej partnerky, sú slobodné mamičky zárukou nielen zdravého lona, ale aj materských skúseností, ktoré môžu odovzdať svojim partnerom.
Z tvojho prispevku to vyznieva, ze problem ani tak netkvie v tom, ze si slobodna matka, ale v chlapoch samotnych ak ich nazyvas "nepouzitelnymi". Ak ti vsetci pridu nepouzitelni tak naco vobec chces vztah?
Dnes sa tento pojem pouziva tak casto, ze clovek uz ani nevie co si ma pod tym vlastne predstavit. Bud sa pohybujes medzi samymi "trdlami" o com dost pochybujem pretoze nie je mozne aby sa okolo seba mala len sameho "vola" alebo mas jednoducho prilis vysoke naroky.
Skus tvoj problem popisat trocha konkretnejsie....
Lebo v prvom rade som matka a proste chlapi nechcú tráviť čas s mojim dieťaťom a ak áno, tak je to len nutné zlo. Teda skúšala som to tak s dvomi, ale s jedným sa videlo moje dieťa iba raz keď bolo malé, to si nepamätá a tohto druhého môjho frajera si žiaľ obľúbil a potom prišla rana, ze on sa mu vlastne začal vyhýbať a nechcel s ním tráviť čas.
Velmi slusne sance. Ja poznam take, co si nasli muza aj s 2,3, ci 4 detmi. A co sa tyka chlapov, tak traja moji dobri kamarati maju priatelku uz s detmi. Jedna ma 1 dceru, druha dve dcery, tretia dve dcery a syna. Ten, co ma tu trojnasobnu mamicku, tak vyslovene hladal zenu s detmi. A je zalubeny a stastny. Dalsi ma zase velmi rad deti, je ucitel v ZUS, vlastne deti sa mu nejako nepodarilo mat a tak ma teraz dve nevlastne dcery. A uz mi minule pisal, ze mu chybaju, ked ich par dni nevidi. Neboj, su vselijaki chlapi, nie je vsetkemu koniec.
@marianarem tak aj ja som spoznala takého co deti nemôže mať, ale nikdy sa ani neopytal na moje dieťa. Videli sme sa asi 6x, nič sme spolu nemali, ale neviem ci si uvedomuje, že nejaké dieťa vôbec aj mám.
Tak to nebol vhodny partner pre teba. Su aj chlapi, co fakt maju radi deti. A nie je ich podla mna ani malo, kedze len ja poznam 3 pripady v ramci ozaj dobrych kamosov, cize spomedzi nie velkeho okruhu chlapov.
Myslim, ze by si s tym zoznamovanim s dietatom mala vyckat kym si tym clovekom budes ista pretoze deti sa vseobecne dokazu velmi rychlo naviazat a v pripade, ze to nevyjde tym dieta potom zbytocne trpi.
Mala by si samej sebe dat viac casu a poriadne si potencionalneho partnera preklepnut pretoze nie kazdy muz dokaze byt plnohodnotnym otcom cudziemu dietatu.
@bu_bu_bubak tak samozrejme ze nezoznamujem dieťa po krátkej dobe toto bolo po roku
@bu_bu_bubak len keď to tak bude s každým a ja zistím po 2 rokoch, ze je to cele na figu ten vzťah, tak dieťa bude aj dospele zatiaľ
Zrejme budes musiet skusat a dufat, ze raz natrafis na jedneho ktory bude mat rad teba aj tvoje dieta. Kolko mas vlastne rokov?
Za mna normalne a to som tiez rodila ako 34 rocna. Ostala som sama ako tehotna. Uz vtedy som mala jednu ziadost o ruku 🤣🤣🤣 kamos, ze aby som nebola sama, ze si ma zoberie 🤣🤣🤣 doteraz sa ma tom smejeme…. Ale tak zlaty bol…. Stale je to iba kamos… Dieta 24/7. S prvým od porodu sme sa stretávali bud s malym, este ledva chodil alebo mi maleho postrážili rodicia. Ale to bolo iba chvíľkové, nejako som to necitila, ze chcem viac. A potom si ma nasiel moj muz, tiez mal dieta, Cize sme prve zoznamovania absolvovali s detmi a programom pre ne, obaja mali 3 roky. Aspon to nebolo take hrrrr a vsetko islo tak pomaly. A vecer, ked sme chceli byt spolu a nemal maleho prisiel k nam, potom som mojho dala spat a mohli sme sa normalne rozpravat. Asi po roku sme zacali spolu byvat. A za 4 roky sa zobrali. Inak nepoznam ziadnu slobodnú matku, ktora ostala sama. Vacsinou maju nove rodiny. Same ostali take co chceli alebo vazne mali smolu, ale podla mna casom si najde kazda, ktora chce.
Nestrácaj nádej a zároveň netlač na pílu. Myslím, že je ešte stále dosť použiteľných chlapov 😉
A prečo Ti to žiaľ nevyšlo?