Je tu nejaká mamička žijúca v Nemecku? Potrebujem sa spýtať niečo ohľadom školskej dochádzky, ideálne v súkromnej správe.
@veronika_sk000 aj @mamelka zije v DE
@veronika_sk000 Aj my sme v DE, kľudne napíš IP správu, ak budem vedieť, odpoviem
Dobrý deň, ja mám tiež pár otázok ohľadom škôlky v Nemecku 😊 mohlo by som poprosiť pár info? Ďakujem krásne 🍀🍀
@januska2 Pýtaj sa, ak budem vedieť, odpoviem 🙂
Môžeš sa pridať aj do skupiny Nemecko, tam Ti kočky tiež poradia...
https://www.modrykonik.sk/group/99/?page=3&scro...
...a ešte, tu na fóre si tykáme. Tiež som s tým mala na začiatku problém😅, ale zvykneš si...
@januska2 Jasné, nájdi školu zodpovedajúcu terajšej a pošli mail so žiadosťou alebo priamo zavolaj a povedz o čo sa jedná. Niekam Ti tie deti zobrať musia. Škoda, že ste to neriešili skôr. Ale predpokladám, že až teraz ste zistili resp. dostali nejakú pracovnú ponuku a presťahovať sa musíte. A áno, nechcú deti len tak uvoľniť zo školy. My sme mali problém, keď sme išli na pohreb svokre a to bolo na konci školského roka, keď už mali známky uzavreté a v podstate už nič poriadne v škole nerobili. A to je dcéra najlepšia z triedy, tak som tam fakt problém nevidela. Riaditeľ deti uvoľnil na 4 dni, aj to "krútil" očami.
@veronika_sk000 - @anjelicek26 žije v nemecku 😊