Dobrý deň, prosím neviete ako to funguje tento rok so vstupenkami do Legolandu Gunzburg? Chceme tam stráviť 2 dni, na internete ponúkajú len 1-dňové vstupenky. Naposledy sme tam boli v r. 2016 a vtedy to bolo tak, že sme si kúpili 1-dňovú vstupenku a ak sme chceli prísť aj nasledovný deň, tak ďalší deň bol o niečo lacnejší. Mám k dispozícii aj kupóny z lega (dieťa zdarma pri platiacom rodičovi) ale neviem, ako to správne nakombinovať, aby sme tam zbytočne nenechali "majland" za vstupné. Ďakujem za pomoc
Pozeral som nejake verejne akcie, ale nic som nenasiel. Ale ak budes kupovat listok online, mame v praci zlavovy kod. Napis sukromnu spravu ak chces, poslem ti ho. Je to 20% na jednodnovy listok, resp. 23% na listok pre 4 ludi.
Áno, boli sme minulý týždeň. Napísala som Vám na IP.
@simka1906 kúpili sme priamo cez ich stránku balík listky+ubytko. Vyšlo to najlacnejšie. K cene je úbytka je automaticky 2denny lístok do legolandu pre všetkých. Bývali sme v hoteli Taste Jettingen. Maju aj spojenú rodinnú izbu. Za nás dobrý hotel. 12 min autom po diaľnici do legolandu, raňajky veľký výber, vsrtci sme sa najedli. Izby sú už rekonštruované. Pekne, čisté.
Už máme booknute aj na tento rok. Opäť rovnaká voľba
Ahojte, prosím vás - chcem sa opýtať - my plánujeme ísť v auguste cestou na dovolenku na 1 deň do Legolandu v Nemecku. Stačí mi kupovať podľa vás lístky online tak týždeň dopredu? Alebo je riziko, že už budú vypredané? Na ich stránke som pozerala, ale pre štyroch aj s parkovaním to stojí cez 200,- eur, tak sa "bojím" kúpiť mesiac dopredu, ak by náhodou nebolo dobré počasie alebo by sa niečo zmenilo a nemohli by sme ísť. Ďakujem za radu.
@simka1906 My sme tam boli vlakom so synom stanovat 5dni/4noci 222€ aj s tymi vstupenkami na 2 dni, fajne vybavenie, kusok od vstupu, mali sme ten neobmedzeny cestovny listok za 9€ takze sme cestovali po Nemecku vlastne zadarmo, autobus do Legolandu, vlaky kadetade - spravili sme si napriklad vylet do Mnichova... a inak bola tam taka obrovska piratska restauracia, ponukala zo 5 chodove menu za hromadu penazi - tak ja ze chceme len detske (stalo asi polovicu) - no kolko s tym mali problemov ako sa to neda. Ale po par debatach s dalsimi nam to menu dovolili kupit same. Ja zjem hociako velke porcie aj viacero ale tohto bolo neskutocne vela v kopec chodoch, dvaja sme sa najedli dopopuku - takze odporucam takto to riesit - usetrite za kazdeho dospeleho zo 35€.
My sme boli v Legolande už 2x, bolo super, ale všade sa strašne dlho čaká v rade aj 45 minút, takže nie je šanca ho prejsť za jeden deň, ibaže si kúpiš VIP a máš vstup všade prvá - https://tiqets.tp.st/to0KszK6 Moje deti majú 3 a 6 a zabavili sa, neboli sme na všetkých atrakciach, lebo je to odstupňované výškou, ale aj tak to bolo super. Odporúčam
My sme tam stravili tak pol dna s tym, ze sme obehali komplet vsetky atrakcie a stacilo.
Vies si zabookovat napriklad ubytovanie s ich partnerskymi hotelmi alebo kamping a tie balicky obsahuju dva a viacdnove listky.