Ahoj, je tu niekto, kto žije v DE, má malé deti (v škôlke) a robil si pritom Ausbildung? Zaujímalo by ma, či sa to dá časovo zvládnuť popri práci a škole, aby som stíhala aj deti zaniesť a vyzdvihnúť zo škôlky. A ako je to s vymeškávaním, keď musím byť na očr? Prípadne ktoré odbory by ste mi odporučili, kde nie sú nočné ani Schichtsystem a bolo by to vhodné pre matku s deťmi? Ďakujem za rady.
@kiki68 no taka Medizinische Fachangestellte vyzera fajn, hladaju vela aj na Teilzeit, ale neviem, ci si viem predstavit seba v zdravotnictve. Myslela som mozno nieco z odvetvia logistiky - špeditér napr. Ale neviem, čo by som to stíhala aj s deťmi v škôlke, muž má takú prácu, že on by nestíhal vodiť z a do škôlky
@mirka_halabala no v zdravotnictve mas prave sviatky, vikendy, 12tky, nocne. Za mna mimo naozaj nejakej sukromnej ordinacie uplne neschodne. To iste Pflegeheim. Tam su podobne dlhe smeny. Spedicia jedine tak, ze office, ale priamo zavozy, jedine keby to je Teilzeit. Inak o drzku. Mozno asistent v skolke ( to mas casy take podobne, ze vies vyzdvihnut dieta), pripadne naozaj nejaky office job.
@mirka_halabala chod priamo na Karriereberatung, povedia via a daju moznosti. Ked nechces robit vikendy, tak nic v ramci Handel by som povedala. Podla mna nejaku asistentku v ordinacii, tam byva Teilzeit, pripadne nieco tym smerom na front/ back office.