Ako sa dostať na výlet do Drážďan?

10. nov 2023

Ahojte..prosím vás, neviem poguglit nič. V novembri chcem ísť do drazdan mrknut ako tam je a tak aspoň jeden dva dni taký výlety. Hotely sú síce drahé na prespanie ale kukala som veru a nič nejde iba z ba ide vlak..tam ale nebývam ja som z východu Slovenska.a ja potrebujem nejaký bus lenže tam sú prestupy až tri. A chcem asi lepšie s nejakou ck skôr ísť. Takže neviem. Ale všetko je už úplne alebo ja nič nenachádzam na november už ?na vlastnú päsť mám celkom obavy tam ísť ale vyzerá to pekne mesto ten altstadt nikdy som v Nemecku nebola takže by som rada išla keďže sa aj nemčinu učím ale raz nemám s kým. A sama neviem. Nemám ani áuto že sama zájdem .chcem si v kľude popozerať mesto od rána do večera nechcem nákupy ani nejaké restiky, ale popozerať mesto krásne historické kostoly zwinger a pod. Ďakujem za rady a tipy..ideálne ak to stihnem v novembri.dakujem pekne

tundra
11. nov 2023

Kosice - Praha Flixbus 56€,rano o 7:00 z Kosic,Praha 18:15 hl.nadrazi.Z Prahy vlakom 2,5 hodiny.Do desiatej vecer si v Drazdanoch....

tundra
11. nov 2023

Hotel mrkni cez Booking

tundra
11. nov 2023

Flixbux ide aj Kosice-Drazdany s 1x prestup v Prahe,ak nechces ist vlakom.7:00 Kosice o 14:00 Praha +prestup 21:00 prichod Drazdany.

tundra
11. nov 2023
smajliica
11. nov 2023

Daj si to do rome2rio, nájde ti to spojenia verejnou dopravou.

klementinka58
11. nov 2023

ck daka robi vylet na vianocne trhy do drazdan a je tam aj prehliadka mesta + zamku, kukni ich stranku a ides so skupinou a sprievodcom, my sme s nimi uz parkrat sli

autor
11. nov 2023

Keď ja nechcem asi na vlastnú päsť ženy. Mám obavy viete ..Flix bus jasné Praha prestup ale prestupy veľmi nechcem. Neviem ako to poriešiť

autor
11. nov 2023

@klementinka58 lenže tam idú v decembri a to už je neskoro na mňa. Chcem ešte v novembri kým je aké pocasie a nie mrazy a z duše neznášam akože trhy ..chcem čisto stráviť deň kochanin sa po meste starom tam pamiatky a ísť tam na koláč a kávu. To je celé tak. Ale taká ck asi nie je čo ma takto vezme.turancar má tiež zlý termín a strašné mega ultra drahé že 250e na jednu noc jedna osoba

janinka007
11. nov 2023

No tak musis ist jedine sama, ked ti nevyhovuju ceny a terminy ck. Alebo najst niekoho s autom. Inac to neporiesis

klementinka58
11. nov 2023

ono sa da dohodnut s ck ze si urobis program sama, nepojdes so skupinou len ti povie sprievodca kedy a odkial je odchod. Ale mam pocit, ze na kazdu radu si najdes nieco co ti nevyhovuje, raz prestup, potom termin a pod. Sadni do auta a chod do Drazdan priamo z Kosic, ubytko cez booking a vybavene 🙂

janinka007
11. nov 2023

@klementinka58 do Drazdan sa chodi na vianocne trhy, cize v decembri a najskor sa ide do Morizburgu a potom Drazdany a ona sa chce cely den motkat po Drazdanoch, takze jej nevyhovies.

klementinka58
11. nov 2023

@janinka007 teoreticky sa moze motkat cely den mimo skupiny, my ked sme sli do pariza tak sa takto odlelili nejaki ludia a v pohode, delegat im dal na seba kontakt, povedal odkial a kedy odchadza bus a mohli si robit vlastny program. Ono to nikdy nie je len o trhoch ale aj o pamiatkach. Tento rok ideme do Milana takto. Len musi sa prisposobit terminmi