Urológia pre 3-ročného

vojtasova
9. máj 2023

Krásne ráno želám , chcem sa vás opýtať volala som si na urologiu do Námestova , aj Ts ohľadne môjho 3 ročného syna ( mám aj odporúčanie od doktora ) na vyšetrenie ..
Sestrička keď som sa ale dovolala ma zrušila s tým že berie z radu 20 ľudí a ze potom sa objednať cez internet príde mi len strašne dlho od 4,5 rana čakať na vyšetrenie a to ešte s malým dieťaťom nemáte s tým niekto skúsenosť ? Pripadne posunúť mi číslo aby som si syna objednala 🙂 ďakujem 🖤

riyadh
9. máj 2023

@vojtasova tak treba ist mimo okres.. Sestricka nemoze zato ze je malo odbornikov, a ked to vysetrenie skutocne potrebujete pojdete aj na koniec republiky😊

mamina7070
9. máj 2023

a cez internet sa nevies objednat zvyknu mat take cez ecasenka apod ze zaplatis a dostanes termin

nique
9. máj 2023

Inak v Ba na Kramároch termín o 4 mesiace je bežná vec. Bez objednania cez internet ani neberú. Takže nikde to nie je ideálne

vojtasova
autor
9. máj 2023

@riyadh no , nakoľko som s deťmi sama doma a mám novorodenca 🙂 asi na koniec republiky nepôjdem kým nebude muž doma 👍🏻 ale vďaka.

kristina2199
9. máj 2023

@vojtasova dobrý deň my chodíme pravidelne na urológii s dcérkou ráno manžel vždy zanesie kartu o pol 5 tam už človek musí sedieť a berie prvých 20 kariet len viacej neberie ak ste z ďalšia treba sa objednať online . Je to lepšie lebo dlho by ste čakali .

kristina2199
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
riyadh
9. máj 2023

@vojtasova ak ide o zdravie dietata, su neake priority.. Manzel nech dojde domov aby ste mohli ist k dr

veronika06051990
10. máj 2023

@vojtasova naša skúsenosť taká istá, vyriešila som to tak že som sa objednala cez internet do Martina k tomu istému urológovi, sú tam tiež dlhé čakacie doby ale keď človek sleduje ich objednavkovi systém tak sa niekto odhlasi že nemôže prísť, občas sa objaví termín aj do týždňa, ja som striehla asi týždeň a potom to bolo voľne hneď na druhý deň. Bolo my smiešne z doktora keď my povedal že načo som sa trepala až do Martina že on je aj v Námestove a ide to tam rýchlo.

vojtasova
autor
10. máj 2023

@veronika06051990 tiež som z okresu Námestova , ja rozumiem ze je veľa pacientov aj čakacia doba, len tiež čakať tam z 3 ročným od rana , áno skúsim sa objednať na hodinu ďakujem 🙂) nakoľko mám malé bábätko bude to riešiť keď bude doma muž 🙂

martul
10. máj 2023

@vojtasova objednaj sa on-line vtedy keď ma manžel volno, alebo keď bude doma nech tam ide skoro skoro ráno čakať do poradia a vy už potom máte čas dôjsť za ním, keď sa malí zobudia. Sme síce z opačného konca repu ako ty, ale princíp ten istý.

maryetta
10. máj 2023

Ja tiez chodim so syncekom. Sice iny okres. Aj sa objednam na presny cas a aj tak cakam aj pol hodinu. Hodinu. A to platim sukromne 20€ za jedno vysetrenie 🙈
A teda syn je este mensi od tvojho. Fakt nestastne riesenie.