Ahojte,
rada by som spravila svadobne pohostenie na Orave pre 40 ludi. Iba v restauracii - kde nie je potrebne brat cele ubytovanie s priestorom ( co som zatial zistila, okrem priestoru treba vziat aj ubytovanie vsetky izby aby sa im to oplatilo), porsdte mi peknu restauracia na Orave, ktora da do prenajmu len priestor kde bude pohostenie a ako tak troska priestoru tam bude aj na tancovanie.
@annabjalonova veličiansky raj, tília gacel, hotel park, tuším že aj hotel green
@annabjalonova Skúste napísať, zavolať do Penziónu Beskydy v Sihelnom.
Mna napadlo Kamenec v Zakamennom, Slanicky dvor na Slanici
Reštaurácia gól Oravské Veselé
Urbár Krušetnica, Pub Facka Zákamenné, Oskarka Breza,
@annabjalonova Rabča Pizzeria Adamčikova, penzión Beskydy Sihelne , hotel Slanica, Reštaurácia v Áčku v Námestove
@annabjalonova Colinka Novoť
Reštaurácia Kopačka Dolný Kubín...aj cenovo veľmi dobre👍
Skúste Poľsko. Hneď tu v Lipnici je reštaurácia či čo to je Orawa. Suseda tam mala svatbu ale v roku 2017 samizda.
@annabjalonova penzión Rosnička v Lieseku...ak ešte fungujú. My sme tam prespavali, keď sme chodili na trhy do Poľska a tusim robia takéto akcie a majú na to priestory.
Skus pozriet Chata Jurkov Novoť
@annabjalonova hotel slanica, zabezpečia vyzdobu jedlo, napríklad na alkohole sa da dohodnúť, že koľko sa vypije to sa zaplatí, a zvyšok zoberú späť.
@annabjalonova Limba Tvrdosin, Oravsky Haj Brezovica napriklad 🙂