Ahojte, prosím vás ako objednám manžela k p. Prádelovi? Cez e-časenku nemá k dispozícii žiadny termín a taktiež som sa dozvedela, že pri ambulancii sa tlačia nejaké lístky.. tak akože neviem ako to tam funguje... ďakujem.
:D pane bože :D ďakujem za info
E-časenka po polnoci
Alebo osobne si prísť po lístok.
treba však ísť aspoň okolo 5tej, aj skôr. Tam ľudia čakajú od rana aby mali lístok. S občianskymi 😀 je to tam brutal,
dievčatá ďakujem za rady, podarilo sa mi ho objednať na 02.07 :D síce číslo 37, no ale uvidíme.
@tralalalax a neskúšali ste ortopédov v DK? tam sú tiež všetko odborníci, buď doktori na ortopedické príjmovej, alebo napr dr michalek vo svojej Amb, tam sa objednáte cez ecasenku, termínov má na výber dosť, aj na druhý deň veľakrát...
@bara_borka môžem poprosiť cez akú stránku ste sa objednávali? Ja som pozerala a ukázalo mi to,že termíny na bežné ošetrenie sú až do 2.7.2025 obsadené. ďakujem
@lucka867 zadajte do Gogola ortopro ecasenka, termíny má od 9.7.24
Ahojte baby, ďakujem vám za všetky rady, objednala som ho presne o polnoci, bol voľný len jeden termín ale v konečnom dôsledku mi za 2 dni prišla sms, že ambulancia ho preobjednala o týždeň neskôr :D no čo vám poviem, ale hlavne , že je objednaný :D
Ahoj, objednava sa z nedele na pondelok o polnoci, chvilu je dostupna ecasenka, treba byt ale rychly, minaju sa ako teple rozky