Poraďte, kde so starým oblečením? Je ho veeela, na zbernom dvore mi ho zoberú? Neviete? Vdaka
Nosím do hmka. Vezmú akékoľvek množstvo. Získaš za to zľavu v bodoch na ďalší nákup.
Tak isto. Najzachovalejsie, takmer nenosene kusky, co vyzeraju ako nove, rozdam.
Zvysok zberne kontajnery na satstvo.
Co je nenositelne (znicene), ide do komunalu. To by som nikomu neponukla.
ja položím ku kontajnerom... bývam na dedine, máme tu niekoľko soc.slabších rodín, oni si to odtial vždy zoberú... či detské, či dospelácke, či hračky
Nositeľné do toho kontajnera na oblečenie, nenositeľné, použiteľné na handry, rozstrihám na handry a nenositeľné a na nič nepoužiteľné do koša. Ak by som toho mala strašne veľa, tak áno, na ten zberný dvor, mali by to zobrať.
čo je ešte ako - tak k svetu - rozumej nositeľné tak dávam do charity....
ja davam vsetko oblecenie do humany... mimo toho co posuvam dalej. Aj viac vynosene. Co neviete asi je, ze tie stare handry sa predavaju vo vreciach (5-10kg?) a pouzivaju napr.. na utieranie v skladoch atd :D do komunalu to nepatri.
@deti95060810 kde je nejaká charita presnejšie ? V Námestove ?
Tiež nosím postupne ako vyraďujem do H&M - môže byť v akomkoľvek stave a berú aj iné textílie : obliečky, záclony, závesy, deky a pod.
Ďakujem za rady, nakoniec som to zaniesla do toho zberného.
@moonlight1210 do komunalu satstvo nepatri. napr.u nas je v zbernom obecnom dvore vyhradeny kontajner
Ahojte baby, prosim vas, to kazde hmko na celom Slovensku berie stare oblecenie?
@zuzinabila nemyslela som zrovna kontajner na bioodpad. Zle som sa vyjadrila.
@zuzinabila Ano, aj u nás tak, pýtali sa má či to môžu dať na charitu. Takze paráda 🙂
Rozdam, necham nieco na handry, vyhodim, dam nasim na spalenie....
@miamaria rozdávať práveže nechcem moc, sú to vacsinou komunistické handry čo mi dala svokra ešte po jej deťoch 😂 a to pálenie, no neviem. To sa mi nepozdáva
Do humana kontajnerov davam
Vraj aj to nenositelne oblecko (roztrhane, poškodené, zájdené,…) sa môže hodiť do Humana kontajnerov. Oni to triedia, dobre idu ďalej do sekacov a z týchto nepoužiteľnych sa robia handry. Sestre to povedala kamoska, ktorá s tým priamo robila, tak by to mala byt pravda. 😉
aj ja odkupujem
Rozdavam,co je uz nenositelne davam do kontajnera s oblecenim.
Myslim,ze 1tasku ti vezmu v H&M .
Ak je to oblecemie uz nenositelne,tak lem vyhodit.