Viem ze malo pravdepodobne, ale ste tu niekto z Namestova alebo okolia?
jeej ahoj. To som ja. Uz som stihla aj poridit. Hned na druhy den po pridani tohoto prispevku. ako sa mas?
Dobre,ale ty sa pochval.Ako si rodila?kedy??vsetko chcem vediet. 🙂
A GRATULUJEEEEEEEEEEEEEEM.
No... prislo to zrazu z nicoho nic. A navyse o 5 tyzdnov skor. To som vobec necakala. Ani tasku do porodnice som nemala poriadne zbalenu. Ale vsetko dopadlo dobre. Ondrejko je zdravy vela papa. Dnes ideme na kontrolu prvy krat k lekarovi. Porod bol celkom fajn. Na bolest som rychlo zabudla a okrem toho to bol moj najkrajsi den v zivote.
Joj,tak to je super,prajem vsetko len to najlepsie.Rodina ako?Chodia moc na navstevy ako si sa bala,alebo je to ok?
Rodina v poho. Ked sa sem niekto dohrnie v absolutne nevhodnom case neotvaram dvere. Je to sice drasticke opatrenie ale Ondrejko je teraz najdolezitesi.
urcite.ked bude troska vacsi tak nam ho musis prist ukazat. 🙂
Jasne. Uz sa tesim na to ked bude trocha vacsi a budeme si moct spravit aj nejaky program alebo niekam ist. Zatial si ho uzivam ako malicke krehucke pritulne babatko. 🙂
jaj, baby s Námesova, nedá sa to nejak opraviť na Námestovo, strašne ma to rozčiluje. 😅 Ja mám občas taký Monkovský syndróm.
posnazim sa.
luminkasp 1d 28. aug 2007 o 15:59
Ahojte,
su tu aj nejake maminky a snazilky z namestova?
lavanna 28. aug 2007 o 17:20
ahoj.ja niesom z Namestova,ale za daky mesiac mozno viac sa budem stahovat do Tvrdosina
ahojte maminky, ja som rodáčka z Námestova, aj ked bývam v Trenčíne. Je to krásne mesto a žijú v nom úžasný a velmi dobrý ludia. Mám tam rodinu a rada tam chodím aj ked už som tam dlllho nebola. Pozdravujem. 🙂 😉
Juj, ani ja teraz nie som v no, zijem momentalne v spanielsku, ale aj tak by som rada pokecala s namestovcanmi a tiez sa tam obcas aj zatulam
Ahojte, ja som tiez z Namestova/ prechodne bydlisko/, asi tu vela ludi z Namestova nechodi, ked je toto forum take minulorocne...
My cakame babatko v novembri, potesim sa, ak sa niekto s podobnym terminom ozve...
Ahoj slamienka,
a uz viete co budete mat, ci chlapceka, ci dievcatko? My mame uz 4 mesacnu terezku a je to take nase male slniecko
ahoj ja som tiež z Namestova ale pozeram že tu dlho nikto
pripajam sa k oravcankam
ahoj
ahojte, tak som rada, ze aj tu sa niekto hlasi, som si myslela, ze tu nikto nebude pisat, tolko dni sa nik neozval... 😀
len musime mat vacsie stastie, aby sme sa tu aj stretli v rovnakom case, ze?
Ahojte pripajam sa k oravčankam.
dobre ranko orava
dobre ranko😀
ahojte baby, ste tu?
ahoj kend, ja som
ahoj luminkasp
ako sa dnes mame? ako je na orave, tu je dnes celkom prijemne, zameacene 30 stupnnov 😀
luminkasp a kde byvas? na orave uz druhy tyzden takmer stale prsi a prsi, neda sa ist poriadne ani vonku s drobcom
Ahojte Oravcanky 🙂 Konecne sa mi podarilo najst niekoho z okolia 😀
Luminkasp ako v spanielsku? Kedy sa chystas na Oravu..? Som ani nevedela,ze mas malicku 😎 je velmi zlatucka...
Ahojky,Sabi to si ty?Misa