Interno-diabetologická ambulancia MUDr. Eva Slačková

19. mar 2024

Dobry vecer, chcem sa spytat, mate niejto skusenosti s doktorkou Slackovou ? Idem k nej pretože mi diagnostikovali tehotensku cukrovku a neviem co cakat a ake caste budu kontroly.

abet
20. mar 2024

Ja som tam chodila pred dvoma rokmi je super aj ona aj sestrička. Problém bol len v tom objednávaní sestrička ti povie že prídeš vtedy keď budú mať malo pacientov máš si zavolať ja som chodila každé dva týždne zavolala som si ráno a sestrička mi povedala že nech prídem hneď alebo o 2h alebo si mám až o týždeň zavolať 🤷či to tam tak stále funguje neviem vtedy robila len utorky a štvrtky a vždy tam bol nával ľudí aj to ma tam išli tí dôchodci zožrať keď ma zobrali hneď ako som prišla že čo sa predbehujem 🙃🙃
Kontroly budeš mať podľa toho ako ti nastaví liečbu a ako sa ti bude pohybovať cukor ak budeš mať stále vysoký tak budeš chodiť častejšie.

janka0702
20. mar 2024

Áno chodila som k nej minulý rok aj teraz som bola na predoperacnom pri nej prvé vyšetrenie je na dlhšie a potom tie ostatne si zavoláš ráno o 9 ona ti povie koľko má ludi a kedy máš prísť väčšinou som chodievala až okolo 1 ráno som si cukor odmeralq doma a potom mi sestrička v ambulancii alebo som si dve hodiny po jedle odmerala pred tým ako som šla k nej takže pri doktorke som sa vybavila vždy pomerne rýchlo lebo mi už len odmerala tlak opýtala sa ma aký som týždeň a šla som.domou o 2 týždne som šla znovu