Detský očný lekár/lekárka na Orave

evinaaaaa
2. nov 2020

Zdravím, chcela som sa spýtať ci neviete o nejakom dobrom detskom očnom lekarovi/lekárke na Orave alebo hocikde na Slovensku... do No nechcem ísť - zlé skúsenosti, a v DK zevraj neberie, lebo sme z ineho okresu, dakujem pekne a prajem pekný deň 😊

barbiska
3. nov 2020

@evinaaaaa odporúčam Spinn v Ružomberku a ešte aj Uvea Martin...bola som s deťmi aj aj a môžem len odporučiť. Za vyšetrenie sa platí okolo 50 eur...

evinaaaaa
autor
3. nov 2020

@barbiska ďakujem pekne 🙂 a mozem sa opýtať ci tam chodite aj na kontrolu? a ako casto? lebo ja by som potrebovala prve vysetrenie pre 1,5r synceka, pravdepodobne nevidí dobre, teda predpisu mu okuliarky a potom na kontrolu, ci budem moct chodit tam alebo nie.... ďakujem krásne ❤️

barbiska
3. nov 2020

@evinaaaaa na kontrolu podľa potreby, s jedným synom 2krat za rok, s druhým raz za rok...len sa opýtajte keď budete volať či vyšetrujú aj také malé deti...

evinaaaaa
autor
3. nov 2020

@barbiska ano jasne, to sa popytam 🙂 a za kontroly potom tiez platite vzdy ci nie uz?

barbiska
4. nov 2020

@evinaaaaa áno ale sa mi zdá že v Uvei sa platí menej za kontrolu ako v Spinne, ale nie som si na 100 percent istá

evinaaaaa
autor
4. nov 2020

@barbiska dobre, ďakujem vam pekne, velmi ste mi pomohli 😊 nech sa vam darí a všetko dobré prajem 😊

barbiska
4. nov 2020

@evinaaaaa ďakujem aj vám... potom sa ozvite ako ste dopadli..

evinaaaaa
autor
4. nov 2020

@barbiska ďakujem pekne, jasne napíšem 🙂

simona171
6. nov 2020

@evinaaaaa Ja chodím so synom do Martina UVEA platíme cca 40eur, a poviem vám ta starostlivosť v UVEA je neskutočná, keďže môj syn nevidí na jedno očko to vyšetrenie bolo 100percentne a nie ako v NO, dali nám ukaliare síce dosť silné ale už po roku vydim že mu to neskutočne pomohlo.