Dobrý deň prajem
Prosím Vás, je tu niekto kto má dieťatko v detských jasliach Rozprávkovo v Námestove ? Ako Ste spokojní s pani učiteľkami, s vedením pani riaditeľky ? Aké máte skúsenosti? Ďakujem za každú úprimnú odpoveď 🙏🏻
Dobrý deň, aj mňa táto otázka zaujíma, škoda, že je tak málo reakcií.
@natalioncela čo konkrétne Vás zaujíma ?
@gabriela_lr Dobrý večer, starší synovia navštevovali Rozpravkovo.Je to síce pár rôčkov dozadu,ale za mňa maximálna spokojnosť.Chodili od 2 rokov až do predškolskej.Pani učiteľky sa im venovali,chodili veľmi často vonku, krásne vystupenia pre rodičov/starých rodičov.Za mňa to bola super škôlka a chlapci tam chodili radi.😉
@gabriela_lr som vo fáze, kedy potrebujem dať syna do jaslí od septembra... v Námestove je Žabka, alebo toto Rozprávkovo. A neviem, pre ktoré sa rozhodnúť 🙂... samozrejme, možno už bude aj naplnený stav a nepôjde nikde 😃...
@natalioncela každopádne si myslim že to už bude určite plne, ak ste chceli od septembra mali ste už v januári minimálne volať. Ale skuste
Ahojte, prosím vás neviete ako to vychádza cenovo? Či už Rozprávkovo alebo žabka? Poprípade berú deti, (ak je voľný stav), aj počas celého roka?
@gabriela_lr Moja dcérka navštevovala pár rokov dozadu, mega spokojnosť!