Ahojte je tu niejaka zienka ktora chodí ku doktorke Turnovej? Najlepšie tehotná potrebujem sa niečo opýtať ak ano napíšte mi správu ďakujem pekne...
Je to aj moja doktorka, a práve dnes mi konci sestonedelie 🙂
Momentálne chodím k nej ja 🙂
Dobrý deň, keďže nemá pani doktorka dostupný cenník na nete chcem sa spýtať koľko u nej stojí morfologicky ultrazvuk v 2 trimestri a ako ste s ňou spokojné
@viky12 pani doktorku turnovu som prvý krát stretla pred 5 rokmi v nemocnici v Trstenej a vtedy som si povedala že ak si niekedy otvorí ambulanciu tak budem robiť všetko preto aby som sa k nej dostala. Je skvelá, mila, čo sa týka sonografie tak je odborníčka, ma rôzne certifikáty. Vždy všetko vysvetlí, navrhne postupy, odporučí najlepšiu liečbu. Len pozor v stredu ju zastupuje taká mlada pani doktorka meno neviem, a myslím že vo štvrtok pani doktorka meno si teraz nespomeniem😁 Ale sestrička sa pri objednávaní vždy pýta ku komu chcem ísť
Prosim vas. Je mozne sak tejto Dr objednat iba na morfologicky utz?
Lebo čo som sa zatial informovala tak musi byt utz v 1./2./3. Trimestri.
Mne ide iba o morfologicky utz.
@maryetta +421 903 590 583 Volať treba po 11, skôr sestrička nezdvíha alebo zruší a zavolá neskôr. Alebo píšem email na ambulanciaturnova@gmail.com a sestrička mi buď odpíše alebo zavolá 🙂
Dobrý deň, prosím Vás, chcela Vás pani doktorka Turňová v pohode vypísať na rizikové tehotenstvo? Nemáte s tým niektorá skúsenosť?
Ahojte, kedy vám pani doktorka vedela povedať pohlavie dieťaťa?
@martus5220 u dievčat je to cca 20tt 22 tt u chalanov ti to povie hneď 13tt-15tt😊
@martus5220 mne povedala už v 15 tyzdni ze dievčatko a aj mame dievčatko
Dobrý den chci se zeptat kolik je cena za ultrazvuk.
Jsem v 30tt a potřebuji odbornou kontrolu.
@radka_dunikova 70€ idem v 20tt a môžem si zobrať jednu osobu so sebou
@julkaaa1 bola som minulý rok pri nej tehotná ak pomôžem napíšte SS