3D ultrazvuk - MUDr. Turňová

kajka21
9. dec 2024

Dobrý deň, je tu niekto kto bol pri pani lekárke turňovej na 3D ultrazvuku? Viem že na 3D je povolený doprovod ale ja som bola v 13 týždni a partner bol v Nemecku a teraz zas pôjdem v 20 týždni a on bude zas v Nemecku (chodí na 2 mesiace). Dalo by sa to tam nejako natočiť? Lebo veľmi by to chcel vidieť. Alebo aj pri iných lekároch či sa to dalo natočiť. Samozrejme že sa spýtam Pani lekárky ale aspoň chcem vedieť či to je normálna otázka 😀 či na mňa nebude pozerať ako na blázna. Či už niekoho niečo také napadlo. 😀 Ďakujem za odpovede 🤗

martus5220
9. dec 2024

@kajka21 ja som bola 7. Novembra a tiež mi manžel robí na turnusy v Nemecku.Zobrala som so sebou 5 ročnú dcéru ale ona pekne vedela posedieť . Dostala som dve fotky ( dve asi preto, že s amaly skrýval) a správu pre moju dr. video sa natočiť asi nedá ani som sa nepýtala ale chlapom stačí aj pekná fotka tieto 3D sú už pekne vidieť

kajka21
autor
9. dec 2024

@martus5220 to ano aj ja som v 13 týždni dostala dve fotky 🤗 ale ten náš chlapec tam riadne divil a točil sa fakt mu bolo ľúto že to nevidel 😅 hlavne vtedy mi pani doktorka aj povedala pohlavie a všetko dobre dopadlo aj srdiečko som počula. 😅 Videla som na jej FB stránke jedno krátke video ale to asi mala iba ona pre seba 🤷‍♀️😅

kristina2199
10. dec 2024

@kajka21 ahoj ak ti to pomôže ja som bola v 20 týždni a normálne som si natočila celý záznam z ultrazvuku keďže manžel nemohol byť pri Tom 🙂pani doktorka úplne súhlasila nebol s tým žiadny problém .

kajka21
autor
10. dec 2024

@kristina2199 ďakujem pekne za odpoveď 🤗 dúfam že to aj mne dovolí 😀😅

tereza888
11. dec 2024

@kristina2199 ty kokos. Prečo mňa toto nikdy nenapadlo si to natočiť 🤣

jankaferancova
11. dec 2024

Milé maminky,video je možné nahrať na usb kľúč za poplatok 10eur.Dajú sa tam všetky fotografie,video,všetko čo sa počas vyšetrenia nahrá.Kľúč dostanete originál nový.

markara
Autor odpoveď zmazal
Zobraz