Ahojte.... tak ja teraz riesim dilemu - druhe dietatko sa nam ma narodit v januari a ja vazne riesim, ci nam bude stacit do vanicky, pripadne do vajicka zimna zavinovacka alebo mame kupovat fusak???? asi sa skor priklanam k tomu fusaku, so zavinovackami nemam velmi skusenosti.......
@martinkaog prvú dcérku som porodila v októbri, používala som von len fusak, na doma klasika zavinovačky (aj keď teraz nie je v móde ich používať, ja ich zo začiatku ešte budem používať) a teraz mám termín v decembri a plánujem to robiť tak isto...
mne sa malý narodil vo februári. Ja som mala taký malý kabátik pre neho, keď sme išli von do kočíka, obliekla som mu kabátik a dala ho do fusaka a na to prikryla s dekou. Vo vajíčku som mu dala tiež ten kabátik a dala ho do normálnej zavinovačky, ktorú som používala doma vo vnútri. A tiež som ho ešte prikryla dekou. Ja si myslím, že ten fusak sa ti určite zíde.
Dakujem vam vsetkym za rady, myslim,ze ste mi to len potvrdili - fusak potrebujeme a vyuzijeme vlastne na viacej zím 😉
ahoj..no ja napisem nasu skusenost.Nas drobec sa narodil 3 februara, teda tiez este do zimy.My sme prezili tie zo 2 zimne mesiace s takou specialnou kombinezkou-akoby fusak, ktora sa dala dat do autosedacky a bola teplucka...bola uzasna..( obrazok) ale..aj tak na dalsiu zimu som musela kupovat fusak, kedze drobec mal tych 10-13 mesiacov a tiez este len sedel v kociku alebo na sankach a to fusak potrebujes..takze moja rada- ano da sa aj bez fusaku, my sme toho prikladom, ale budes potrebovat fusak na buducu zimu a tak aby si neinvestovala dvakrat zbytocne..dobry fusak vyuzijes aj 2, mozno aj 3 zimy