Ženy uznávajúce klokanku

18. júl 2021

Fakt prosím len o vyjadrenie žien, ktoré používajú klokanku. Poraďte takú ktorá netlačí nožičky max do 40e

sara07
18. júl 2021

pozor klokanka nie je vhodna
skus skorej nosič , treba vyskušat každemu babu sadne iny typ ale je tu aj skupina na nosenie,alebo si pozri obchodík , niekde za poplatok si ich môžeš vyskušat viacero
u nás pri poslednom nevyhnutnost nosič fakt perfektna vecička

karhu
18. júl 2021

klokanku nie, hladaj ergonomicky nosic, nam vyhovovala Manduca, Liliputi, pozri bazar, sa dobru cenu zachovale kusky
napr.:
https://www.modrykonik.sk/market/satky-nosice-k...

horalka1986
18. júl 2021

Ktora netlaci nozky. Tak odporucam hoci aku ergo. Pozri si bazar tu na mk. Najdes manducu aj za 20 euro.

queenofdisaster_7
18. júl 2021

Ja som mala síce ergo nosič využitý 2x,ale včera sme kúpili klokanku pre bábiku a hrôza neviem si v tom dieťa predstaviť. Chceš asi klokanku lebo je lacnejšia než ergo nosič? Ak áno tak potom sa radšej po bazári popozeraj

janulik2008
18. júl 2021

@queenofdisaster_7 BA má klokanku a vyzerá keď tam dáš bábiku ako ergo tuším aj foto som dala na MK :D

andreal1
18. júl 2021

Neviem ci sa dockas pre teba uspokojivé odpovede lebo klokanka naozaj nieje vhodná pre dieťatko. Ak máš obmedzeny rozpočet najdes vhodný nosic za 40 euro z bazáru urcite. Treba pozerať na ergo nosiče ako sú moyo, manduca, zumbuca, rishino, sestrice atd..
Na Facebook je aj skupina nosíme deti s laskou kde su výpredaje a tieto nosiče sa dajú kúpiť lacnejšie.
V prvom rade ide o zdravie a pohodlie dieťatka a tak isto aj maminky ktorá nosi. To klokankou nedosiahne keďže tam babo visí za genitálie a ty budeš citiť celu jeho vahu. Je to vec do ktorej sa oplatí investovať aj čas na prieskum aj peniažky.

zuzanka.zuzu
18. júl 2021

AUTORKE
my máme nosič Babybjorn Mini - nenasádzaš o ako ruksak zpredu ale obliekaš ako tričko/športovú podprdu (má popruhy na chrbte do X) 👍 rýchle, ľahké, pohodlné, žiadne nastavovania, malý je v tom do 5 sekund... ja môžem porovnať so šatkou, šatkonosičom a nosičom a toto je presne pre mňa/nás 🙂 samozrejme malého v tom nevláčim hodinu (ale to by mi nevydržal ani v šatke či nosiči), ak potrebujem mať voľné ruky na 15 minút tak ideálne 😎 vybehnem na nákup, zmrzku, vybaviť kuriéra, zaplatiť poštu, proste také rýchle presuny - kde by kuriér čakal 10-15 minút kým by som si zaviazala šatku 🙄 skúšala som Mini aj ten jemnučký a aj mesh verziu, keďže som si nevedela vybrať tak máme obidva 😀 ale teda cena nového je vyššia, skús popozerať bazar - OPLATI SA TO!

PS ostatným : ani ma neoznačujte, vďaka 😘

nevenka
18. júl 2021

Ked sa vyberie taky nosic, ktory sa da nastavit, tak nozicky netlaci. Napriklad Kibi. Sesterka kupila na bazosi za 50 tusim. Ja som kupovala pred 7 rokmi novy okolo 100-vky a vyuzila som pri 3 detoch.

Klokanky tlacia nie nozicky, ale rozkrok, pre chlapceka uplne zle, ale ani pre dievcatko to nie je pohodlne.

Ale uz ako uznas za vhodne...