Oplatí sa ? Premýšľam nad tým kvôli tomu ze doma potrebujem občas obe ruky a zároveň držať dieťa na rukách keď ma zlu náladu napr plus na výlety keď pôjdeme a bude ho treba na chvíľu na ruky zobrať. Vyzerá ze je to rýchlejšie ako pripísať si ho do nosiča.
A ak máte niekto aj nosič aj toto nositko je v tom nejaký rozdiel ze oplatí sa viac to nositko ?
Neplánujeme žiadne túry dlhé s tým
Nie keď už tak šatku RS.
Dobrý deň! Chcem sa spýtať ci ste si ho kúpili? Mňa tiež zaujal ale neviem ci je dobre
@zaina123 zatiaľ nie stále váham :D akože ja by som ho kúpila hned keby je o polovicu lacnejší ale takto sa bojím že nakoniec ho použijem párkrát a poviem si že blbosť
Dobry den, prosim vas, pytam sa s odstupom casu... Kúpili ste si ho? Ja uvažujem teraz nad kúpou. Vdaka
@jenny686 kupila zatial som teda nemala moc možnosti na využitie lebo sme nikde moc necestovali ale párkrát sme ho už vytiahli a pomohlo
S väčším odstupom času, rada by som sa spýtala, či sa Vám oplatila kúpa. Náš drobec 11- mesačný má aktuálne obdobie "stále sa nosiť", no v nosiči ani v ničom upnutý byť nechce, tak zvažujem niečo takéto...
Kup si radsej nejake ergonomicke.