Wildride nosítko

9. mar 2023

Oplatí sa ? Premýšľam nad tým kvôli tomu ze doma potrebujem občas obe ruky a zároveň držať dieťa na rukách keď ma zlu náladu napr plus na výlety keď pôjdeme a bude ho treba na chvíľu na ruky zobrať. Vyzerá ze je to rýchlejšie ako pripísať si ho do nosiča.
A ak máte niekto aj nosič aj toto nositko je v tom nejaký rozdiel ze oplatí sa viac to nositko ?
Neplánujeme žiadne túry dlhé s tým

mamamasama
9. mar 2023

Kup si radsej nejake ergonomicke.

sakaca
14. mar 2023

Nie keď už tak šatku RS.

zaina123
30. mar 2023

Dobrý deň! Chcem sa spýtať ci ste si ho kúpili? Mňa tiež zaujal ale neviem ci je dobre

autor
30. mar 2023

@zaina123 zatiaľ nie stále váham :D akože ja by som ho kúpila hned keby je o polovicu lacnejší ale takto sa bojím že nakoniec ho použijem párkrát a poviem si že blbosť

jenny686
1. aug 2023

Dobry den, prosim vas, pytam sa s odstupom casu... Kúpili ste si ho? Ja uvažujem teraz nad kúpou. Vdaka

autor
2. aug 2023

@jenny686 kupila zatial som teda nemala moc možnosti na využitie lebo sme nikde moc necestovali ale párkrát sme ho už vytiahli a pomohlo

marianka3
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lenka_blk
16. aug 2024

S väčším odstupom času, rada by som sa spýtala, či sa Vám oplatila kúpa. Náš drobec 11- mesačný má aktuálne obdobie "stále sa nosiť", no v nosiči ani v ničom upnutý byť nechce, tak zvažujem niečo takéto...