Výmena chlapčenských vecičiek za dievčenské

kotatko201
2. júl 2017

Hladam mamicku ktora by mala zaujem o vymenu... Mame syna a narodilo sa nam dievcatko... mame vela peknych, zachovalych veci po synovi od velkosti 56 po 104... a rada by som ich aj vymenila za veci pre dcerku teraz uz od velkosti 74... ak sa najde ochotna maminka budem len rada...

emao
2. júl 2017

mám vela vecí pre dievčatko, môžem poslať 🙂

babalenka
2. júl 2017

Ja mám tak deti ako ty .Riesila som to stylom , ze kym dcera nevyberala co si oblecie nosila veci po synovi.Mne to bolo suma fuk ze je v modrom zelenom.Do roka som ani nekupovala veci .Prevazne som mala aj tak take farby co idu aj aj vela zltych bielych hnedych sme mali.Potom som zacal kupovat neutralne farby aby mohla aj dcera pokila to ovsem neznicil syn.Teraz ma dcera 5 a ked jej treba tak jej kupim nove veci ale aj tak ma rada stale modru zelenu .Saty mi nechce popritom mame vela ich lebo sme podostavali ale aj tak najradsej vsetko ma po synovi a dako jej to zatial neprekaza.Uvidome ked pojde dos koly ale veci po synovi stale odkladam pre nu a po nej posuvam kamoske a rodine vsetko darujem po nej uz a vela sa uz aj vyhodilo . 🙂

siska53
2. júl 2017

@babalenka my sme tiez tak dlho robili - ze nosila i po malom veci.. Zo zaciatku som.menila s kamoskou,ktora mala opacne poradie. Neskor,ked sa odstahovali,tak nosila jeho veci,nie vsetky,ale velmi vela a este dost dlho.Aj teraz si casto este vybera po malom veci,ale uz jej vela aj kupujeme,tiez ma 5 r. A maly uz stiha vacsinu znicit a mnohe ma zas zdedene po inom.chlapcovi,takze to uz je cisto chlapcenske..

yanni
2. júl 2017

Ono dievca po chlapcovi az taky velky problem nie je. Skor opacne. Prve dievca a potom chlapec, to je takmer katastrofa😨😂

kotatko201
autor
2. júl 2017

@babalenka
@siska53 no nieco sa dalo povyberat zeby mohla nosit... ale viacmenej je to jediny chlap v rodine takze sme povedali ked chlap tak bude vsetko modre... nakupovali sme v modrom... teraz mame dievcatko a to modre je nam k nicomu... preto hladam nejaku maminku ktora by bola ochotna veci na vymenu...

kotatko201
autor
4. júl 2017

Nejaka maminka este na vymenu???