Som zo Zvolena a nutne potrebujem zohnať turistický nosič pre nášho drobčeka, nakoľko sa chystáme na dovolenku na horách. Nové sú neuveriteľne drahé a tak by som Vás chcela poprosiť o pomoc, či náhodou niektorá nepredávate použitý nosič alebo či neviete, kde by som si ho mohla príp.požičať. Vopred ďakujem za pomoc.
Minulý rok sme si kúpili pre nášho malého drobca turistický nosič na chrbát. Dlho sme sa rozhodovali a prelúskali sme celý web, kým sme sa rozhodli pre turistický nosič Marsupio carry baby od talianskeho výrobcu Marsupio ktorý sme našli na stránke www.adamsport.eu ( najnižšia cena a rýchle dodanie). Má výborné vystuženie, čo ocením pre synčekove ale aj naše pohodlie a dostatočnú nosnosť. Výška sedu sa dá nastaviť podľa výšky dieťaťa, takže vydrží nejaký ten rok. Je určený pre deti od 6 mesiacov a maximálna váha je až 20 kg čo je jediný nosič v tejto cenovej kategórii s nosnosťou do 20kg. Dieťa si zapnete s bezpečnostnými popruhmi, ktoré sú tiež vystužené. Predná časť je dostatočne vystužená aj pre prípadný náraz na opierku dieťaťa.Dieťa má dostatočný výhľad vďaka dobrému umiestnenie nastaviteľného posedu a tým pádom vidí ponad hlavu a plece otca .Súčasťou balenia strieška proti slnku a keď vás zastihne dážď, tak si jednoducho natiahnete na nosič plnohodnotnú pláštenku a vaše dieťa je v suchu.Pre prípadne odloženie všetkých drobností pre vaše dieťa sú dostatočné 3 odkladacie priestory
Odporúčam, maximálna spokojnosť z našej strany za veľmi dobrú cenu .
Maťa
Skúste pozrieť aj:
my sme pozicali minuly vikend turisticky nosic tu : www.oddetipredeti.sk velka spokojnost. odporucam.
Aj tu na MK v bazari skús https://www.modrykonik.sk/market/satky-nosice-k...
Dievcata nejaka pozicovna Petrzalka BA??
@snezienka77 pozri bazar