Turistický nosič. Kde kúpiť použitý alebo si požičať?

snezienka77
29. jún 2011

Som zo Zvolena a nutne potrebujem zohnať turistický nosič pre nášho drobčeka, nakoľko sa chystáme na dovolenku na horách. Nové sú neuveriteľne drahé a tak by som Vás chcela poprosiť o pomoc, či náhodou niektorá nepredávate použitý nosič alebo či neviete, kde by som si ho mohla príp.požičať. Vopred ďakujem za pomoc.

sisaha
29. jún 2011

@snezienka77 pozri bazar

atemi
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mata409
3. apr 2013

Minulý rok sme si kúpili pre nášho malého drobca turistický nosič na chrbát. Dlho sme sa rozhodovali a prelúskali sme celý web, kým sme sa rozhodli pre turistický nosič Marsupio carry baby od talianskeho výrobcu Marsupio ktorý sme našli na stránke www.adamsport.eu ( najnižšia cena a rýchle dodanie). Má výborné vystuženie, čo ocením pre synčekove ale aj naše pohodlie a dostatočnú nosnosť. Výška sedu sa dá nastaviť podľa výšky dieťaťa, takže vydrží nejaký ten rok. Je určený pre deti od 6 mesiacov a maximálna váha je až 20 kg čo je jediný nosič v tejto cenovej kategórii s nosnosťou do 20kg. Dieťa si zapnete s bezpečnostnými popruhmi, ktoré sú tiež vystužené. Predná časť je dostatočne vystužená aj pre prípadný náraz na opierku dieťaťa.Dieťa má dostatočný výhľad vďaka dobrému umiestnenie nastaviteľného posedu a tým pádom vidí ponad hlavu a plece otca .Súčasťou balenia strieška proti slnku a keď vás zastihne dážď, tak si jednoducho natiahnete na nosič plnohodnotnú pláštenku a vaše dieťa je v suchu.Pre prípadne odloženie všetkých drobností pre vaše dieťa sú dostatočné 3 odkladacie priestory

Odporúčam, maximálna spokojnosť z našej strany za veľmi dobrú cenu .

Maťa

katarinkavincentova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zofia35
16. okt 2014

my sme pozicali minuly vikend turisticky nosic tu : www.oddetipredeti.sk velka spokojnost. odporucam.

jongopongo
22. okt 2014
nelinka2009
28. jan 2018

Dievcata nejaka pozicovna Petrzalka BA??