Turistický nosič

majlo1234
2. okt 2022

Prosim, dajte tip na otestovane turisticke nosice so strieskou. Je ich milion na trhu, neviem podla coho to vyberat. Rada by som, aby bol co najpohodlnejsi pre dieta aj pre mna😀

darius_a
2. okt 2022

Napríklad Filikid?
Taka stredná trieda.
Ako veľmi často ho chceš používať?

anicka176
2. okt 2022

@majlo1234 aký je vek dieťaťa? nám sa osvedčil Deuter Kid Comfort III aj pre dieťa okolo roka

baluinka
2. okt 2022

@majlo1234 skus kuk fb skupinu "outdoormammas", tam sa to riesi neustale (su tam mamy turistky,takze recenzie dost dobre a k veci. Najcastesie sa tam spominaju Deuter (ten mame aj my), Osprey (vraj ma sirsie sedenie medzi nozickami), Thule..a Corazon panda-ceska znacka, pomer cena/vykon vraj super. Tot moj resers,ked som vyberala pre nas 🙂

majlo1234
autor
2. okt 2022

@darius_a chcela by som nateraz aspon raz do tyzdna na 3-5 hodinove tury, kym sa este celkom da. Uvidime, ako to bude cez zimu.
@anicka176 dieta ma rok a mesiac, este nechodi, predpokladam, ze ked sa rozbehne, uz nebude chciet sediet v nosici. Pozriem ten Deuter, vdaka za tip
@baluinka vdaka, idem to prenurat. Ja som pozerala aj ten nosic od thule, co by mal byt ergonomicky, ale vobec sa neviem rozhodnit. Aj osprey som mala vyhliadnuty. Vy ste nakoniec vybrali ktory?

Este dodam, ze decko ma skoro 12 kil, cize nie je z tych najlahsich, tak neviem, nakolko mi to bude komfortne😀

baluinka
2. okt 2022

@majlo1234 my mame deuter kid komfort air, priznam sa,ze sme kupovali aj na zaklade ceny (cez rakusky bazar willhaben), ak by som mala iny rozpocet,asi by som sla do toho najviac ergo od Thule. Ale zatial som s nasim spokojna, nosenie zvladam aj ja (len nasa ma zatial iba 9kg). Inak v tej skupine dost radia vyskusat si vopred rozne znacky,ak mas taku moznost..aby si zistila sama na sebe,aky ti bude pohodlny.

kataka10
2. okt 2022

@majlo1234 my mame Corazon Panda a sme spokojni. Dobry pomer cena/vykon. Na nete najdes aj video recenzie.

majlo1234
autor
2. okt 2022

@baluinka pravda, teraz som pozrela aj cenu a pfu😀 pojdem asi vyskusat niekde do predajne. Ja sa bojim, ze kupim nosic a dieta nebude spolupracovat. A takoj vyhodene peniaze do luftu😀

baluinka
2. okt 2022

@majlo1234 aj toho som sa bala a veru,obcas s tym bojujeme,ze tam protestuje😀 ale nosic vyuzijes aj par rokov,prip. ho vies potom dobre predat dalej 🙂

sojorez
2. okt 2022

Ja som mala pri dcerach Salewu koalu - vyhoda bola, ze mala dlhsiu plastenku, pokryvajucu aj nohy dietata. Polstrovanie bolo super makke - nosila som ja, mam vystupenejsie klucne kosti a boli popruhy pohodlne. Pri synovi sme kupovali Dromader koala, taka lacnejsia verzia Salewy, ale do funkcnosti mu to neubralo. Naviac mal oproti Salewe popruhy na nohy dietata,co je teda super vychytavka, pri Salewe som detom musela nohy zastrkavat do konstrukcie 🙈. Myslim, ze obe boli tak do 20 -22 kg dietata, a mali aj dostatocny objem na pobalenie veci.