Topánočky pre dieťatko, ktoré začne onedlho chodiť?

mirkaknm
11. apr 2019

Mamicky, viete mi poradit ake su vhodne topanocky pre dietatko,ktore onedlho zacne chodit?
Ako vyberiem spravnu velkost? Su vhodne bare foot?
Ake znacky oblubujete?
Dakujem

jankaga
11. apr 2019

Little blue lamb, DD step

pribinak
11. apr 2019

Na Kramároch je super obchod s topánockami Beni. Vrelo odporucam

kristina2412
11. apr 2019

@mirkaknm ak sa rozhodneš pre barefoot dobrý obchod je Ježko Bezko v Ružinove. Ak pre klasickú obuv, určite ako už bolo spomínané Beni na Kramaroch. V oboch predajniach dieťaťu nozku zmerajú a poradia s nadmerkom,cez internet by som si asi prvé topánky netrúfla kupit. Máme dobrú skúsenosť s topánkami Superfit,Ciciban,Jack and Lilly,Richter

mirkaknm
autor
11. apr 2019

Super. Dakujem. A ked ideme k moru,co byste doporucii na take bezne nosenie,sandalky? Prip.do vody.

kristina2412
11. apr 2019

@mirkaknm sandálky,a kým je ešte malý ,je dobré ak sú vpredu zatvorené,aby mal chránené prsty ,keď zakopne . Neskôr som už kupovala s otvorenou špicou. Do vody sme otestovali dva typy: také tie akoby neoprénové zavreté topánky do vody,ale ak idete tam kde je piesková pláž,tie by som neodporúčala,lebo to bolo stále plné piesku a nemal kade odtekať a malej to vadilo a stále sa vyzuvala. Tak sme v Tescu a neskôr v Nexte kupovali tie klasické gumené sandálky. Kadiaľ natieklo,tadiaľ vytieklo a bol pokoj😉