Mamicky, viete mi poradit ake su vhodne topanocky pre dietatko,ktore onedlho zacne chodit?
Ako vyberiem spravnu velkost? Su vhodne bare foot?
Ake znacky oblubujete?
Dakujem
Na Kramároch je super obchod s topánockami Beni. Vrelo odporucam
@mirkaknm ak sa rozhodneš pre barefoot dobrý obchod je Ježko Bezko v Ružinove. Ak pre klasickú obuv, určite ako už bolo spomínané Beni na Kramaroch. V oboch predajniach dieťaťu nozku zmerajú a poradia s nadmerkom,cez internet by som si asi prvé topánky netrúfla kupit. Máme dobrú skúsenosť s topánkami Superfit,Ciciban,Jack and Lilly,Richter
Super. Dakujem. A ked ideme k moru,co byste doporucii na take bezne nosenie,sandalky? Prip.do vody.
@mirkaknm sandálky,a kým je ešte malý ,je dobré ak sú vpredu zatvorené,aby mal chránené prsty ,keď zakopne . Neskôr som už kupovala s otvorenou špicou. Do vody sme otestovali dva typy: také tie akoby neoprénové zavreté topánky do vody,ale ak idete tam kde je piesková pláž,tie by som neodporúčala,lebo to bolo stále plné piesku a nemal kade odtekať a malej to vadilo a stále sa vyzuvala. Tak sme v Tescu a neskôr v Nexte kupovali tie klasické gumené sandálky. Kadiaľ natieklo,tadiaľ vytieklo a bol pokoj😉
Little blue lamb, DD step