Sú užitočné nosičské bundy?

dominikaskp
15. nov 2016

Ahojte baby,

rada by som sa spytala aku mate skusenost s nosicskymi bundami - cize bundami do ktorých viete okrem seba pomocou vlozky zabalit aj babatko. Neviem sa rozhodnut ci su uzitocne alebo nie. Na jednej strane treba babatko aj tak obliect a mat nosic, na druhej strane asi najvacsim benefitom je blizkost mamy. Mate skusenosti ci je to zbytocnost alebo uzitocna vec? Ak ano, viete poradit znacky?

liesik
15. nov 2016

Ja tiež teraz jednu takú bundu furt obzerám, pár dní dozadu som videla jednu mamičku čo to tak mala a vyzeralo to dobre, ale čo sa týka praktickej stránky, tak na to som po pravde zvedavá rovnako ako ty 🙂

ammellia
15. nov 2016

perfektna vec, ak nosis intenzivne, rozhodne odporucam.

anez9
15. nov 2016

aj ja odporucam, nosila som aj ze ja zaodeta dieta zaodete a bolo to nepohodlne, bunda sa ku mne dostala nahodou a som moc spokojna. 🙂 🙂 🙂

lalitagopi
15. nov 2016

paradna vec, a urcite vynosis aj pocas dalsieho tehotenstva , aj pri dalsich deticiek. podla mna najkrajsie maju na stranke liliputi.sk

mimla
15. nov 2016

Pokiaľ ti dieťa nechodí je to najlepšie riešenie. Ak začne chodiť, sú aj lepšie riešenia. Ako napríklad kapsy a dieťa oblečené normálne na von.

kristinka86
15. nov 2016

@dominikaskp Tak ja mám osobne len mikiny na nosenie a som s nimi max. spokojná. Len tie nie sú do veľkej zimy. Teraz som si dokúpila aj kapsu, tak hádam využijem. Bundu som už teraz neriešila ku poslednému bábu. Prídu mi totiž dosť drahá a nevedela som, či sa bude dcérka chcieť nosiť. Momentálne ju mám na sebe a je spokojná, tak hádam aspoň kapsu a mikiny ponosíme. 😉

jatva
15. nov 2016

Nosila som , ked som nosia, nosim ju aj normalne a budem aj ked brucho narastie 🙂 za mna jednoznacne ano

dominikaskp
autor
16. nov 2016

Super, dakujem velmi pekne za reakcie! 🙂

jajkuschon
25. nov 2016

Ja odporucam bundy na nosenie uplne ze vsetkymi 10...nie len ze ti posluzia ako tehotnej, pri noseni aj mimo neho, tak ich este mozes aj po roku dvoch nosenia dobre predat 🙂 kedze o tieto funkcne veci je vzdy zaujem 🙂 ja som skusala angelwings, tie mi velmi nesadli, na moj vkus maju uzke strihy, co vyzeraju sice pekne ale iba pri novorodencoch :/ potom som skusala adelay, tie mam rada, ich flisove mikiny su dost hrube a ja som zimomrava, daju sa stiahnut v pase a spravia peknu postavu aj bez dietatka, mozes si ju povolit podla toho ako dietatko rastie, od Adelay sa mi velmi paci ich terajsia novinka, cierny vzorovany softshellovy kabat, ten nosim denno-denne aj bez dietata :D mozes skusit pozriet, tusim v eshope www.klbkostastia.sk ho maju este na sklade 🙂 skusila som aj uplnu novinku na Slovensku, nosiacu bundu Maternelle, ta je uplne ze vazne premakana, povedala by som, ze tie zeny, ktore nosia kazdy den ocenia mnoho detailov, ktore ju odlisuju od ostatnych bund, napr. stahovanie okolia vsadky pri noseni na chrbte za pomoci lahko dostupnych snurok, skratka az po nahodeni bundy a jej obleceni mozes tu vsadku stiahnut a dietatku nebude fukat na chrbat a krk 🙂
No a samozrejme, premakane kabaty maju aj Diva, ale tie som osobne neskusala, iba ich vzdy tuzobne obzeram :D

dominikaskp
autor
12. dec 2016

@jajkuschon dakujem! 🙂

sashulla
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
taanina
27. júl 2018

Kočky, predávam nosiacu mikinu, ak by ste mali niekorá záujem
https://www.modrykonik.sk/market/mikiny-svetre/...