Spánok v turistickom nosiči

27ivana
1. sep 2015

Ahojte maminky. Prosim o radu.
Vcera sme boli na ture. Mame turisticky nosic Corazon Panda - super nosic, pohodlny na nosenie pre tatina aj pre dcerku....ale! Vcera nam v nom zaspala a nastal problem, hlava jej padala stale dolu - uplne ohnuty chrbatik a hlava schovana az niekde medzi nohami. Som sa bala ze sa zlomi. Nijako som jej ju nevedela zafixovat vzpriamene. Sice tam je vankusik na ''vraj spanie'' no u nas ani nahodou nan nedociahne, ze by sa oprela a to ma 2 roky. Ako to riesite vy prosim. Mate nejake vychytavky? Detsky vankus okolo krku vobec nepomahal, nejako to nedrzalo.
Dakujem.

katarinamarkova
1. sep 2015

@27ivana neviem presne o aky nosic ide 🙂
ale my sme to pri kazdom dietati v nosici riesili tym, ze ziadne narovnavanie.....ale pred dieta mikinu, tricko, nieco makke a spali....ako to opisat.....v style....s rezervou....ako ked opitko sa zlozi v krcme sediac na stolicke za stolom.....to je asi najvystiznejsi opis 🙂 ale tato poloha im vsetkym vyhovovala

f3rari
1. sep 2015

Ahoj, my mame ten isty, ale teda moj maly bude mat 10 mesiacov a je tam dobre usadeny. Na ture vzdy zaspi a vzdy ma hlavicku len do strany. Celkom nechapem ako sa moze ohnut az dolu ked je priputana a tolko miesta tam nie je sa mi zda.. Nemate ten nosic len nejak zle podotahovany? Pozri tu nasho 😉

27ivana
autor
2. sep 2015

Dakujem za fotky. Podla tychto mame my ten nosic vazne zle podotahovany. Som myslela, ze aby mala pohodlie jej to povolim, ale vidim, ze to nebol dobry napad. Tak uz sme to utiahli a uvidim najblizsi vylet, ako sa ulozi. A ta mikina-tricko napad je tiez dobry, ja som zvazovala napchat jej pod hlavu cestovny vankus 🙂
Tak snad uz to bude dobre, lebo turistika nas bavi. Dakujem dievcata 🙂

lenkaben
2. apr 2016

Podľa nášho názoru a hlavne manžel je už odborník na turistické nosiče kedže radi sa potúlame s deťmi po horách a po prvorodenom chlapcovi teraz sme si nosíme v nosičoch už druhý rok naše dvojičky Katka a Kubka.
Máme taktiež Corazon Panda a Deuter Comfort Kid II ,ktoré sú si konštrukciou a prevedením veľmi podobné. Dovolím si povedať ,že asi je zrejmá vzájomná inšpirácia medzi tymito výrobcami.

Na základe vašej fotografie predpokladáme ,že máte nepsrávne nastavený posed dieťaťa v nosiče ,ktorý sa dá nastaviť vyššie pre lepší výhľad jednak aj dieťaťa a zároveň aj pohodlný pri únave dieťaťa pri dlhšej vychádzke.

f3rari
5. apr 2016

@lenkaben fotky su moje, asi zle reagujete, ja som si radu nepytala 🙂 My mame maleho dobre usadeneho, preto som mamicke napisala a poslala jej fotku nasho, nakolko ona si zle podotahovala nosic, preto jej tam babatko ovisalo..