Ahojte kočky!
Máte niektorá skúsenosti s touto šatkou? Zvažujem jej kúpu, ale bola by som rada ak by sa k nej niekto vyjadril, kto ju používal - plusy aj mínusy. ďakujem :-*
http://www.hravo.sk/babysatky--klokanky-a-nosic...
Ahoj, ja som Bobu vyskusala a mozem odporucit, je pohodlna, elasticka, neskrti... Ale suhlasim, ze satky su skor pre mensie baba - mimochodom existuje aj Boba nosic, ergonomicky, velmi podobny ostatnym vychytenym ergonosicom, a cena je o dost priaznivejsia. Drzim palce v rozhodovani 😎
my mame Bobu, je skvela. pisem o tom viac tu: http://www.montemother.com/babysatka-a-fitlopta/
@zienkalenka a dokedy ste ju vyuzivali?maly ma 2 mesiace opalti sa mi kupit?dakujem
Vyuzivali sme ju cca do 10mes. Ale boba by to zvladla aj dalej, len mne uz bola mala tazka (10kg). Som take lahke tintitko ;) ale pouzila som ju na doma aj ked mala tusim 15m a isli jej zubky, teploty, tak chcela byt pritulena...
@zienkalenka dakujeeem lebo som hladala nejake clanky a vas blog ma velmi zaujal,dala som hned aj sledovanie 🙂 tak uz obkukujem kde ju kupit.lebo maly nejak odmieta kocik a len by sa nosil,ale moje plece to uz nezvlada a rada by som to vyskusala.dufam,ze sa mu bude pacit.
@zienkalenka este jedna otazocka,nepocoluje sa moc ked je elasticka?
@mimkad ak by si mala zaujem ja svoju predavam, malej sa nepaci ked ju nosim ani v satke ani v nosici :( takze je uplne nova, kupovana z netu. skusli sme ju asi 4x. ak mas zaujem poslem foto 🙂
za tu chvilku co som malu skusala nosit drzala pekne neposuvala nestahahovala sa, len to treba dobre uviazat 🙂 ja som bola spokojna. skoda ze sa nerada nosi... :-/
@zuzanka171 ahoj, mne prisla Boba akurat vcera 🙂 a som zatial velmi spokojna. Mam 12dnoveho malého,ktory sa chce bez prestávky kojit a ničím iným sa nedal ukľudniť.vcera a dnes som skúšala šatku a zatial 100%uspech 🙂 z plaču po uspanie asi 5minut..konecne som sa najedla :D a teraz lezim a maly uz dve hodiny spokojne spinka na mne v šatke
@zuzanka171 prepac,omylom som označila teba. Malo to byt pre @mimkad
@zuzanka171 poslite na mimkad@azet.sk
@mimkad poslala som aj s foto 🙂
@mimkad ak ju spravne dotiahnes, tak nepovoli a je stale pohodlna pre oboch. ja som bola nad mieru spokojna
Mozem sa opytat chcem si kupit boba wrap satku, kde najdem ako sa viaze ale viac sposobou.vopred dakujem
Baby a nemate niekto tuto satku na predaj?
Ahojte, nemáte niekto skúsenosť so satkou Monza? Aký je rozdiel medzi ňou a boba wrap? Ktorá je pevnejšia? Ďakujem
Baby, tak rozmýšľam - malá má 4 mesiace a 6,5kg a stále mám Bobawrap ... sedí mi a aj malej sa páči a nemám pocit, že by vadilo, že pri tej váhe používam ešte elastickú. Proste mi pasuje 😉
@lucymim ak este zhanas satku ja mam na predaj
Kupila som nakoniec manducu elasticku ..ale dik
@janett2222 mas este tu satku? Aku a v akej cene?
ajo
@brckava36 ahoj nie nemam uz je davno prec
Ahojte, a je Boba satka vhodna aj pre predcasniatko ktore ma teraz 2450g? Dakujem
@sofkabarbie ano
3kg
ja som mala farbu Stardust, pre začiatočníka je to ideálna voľba, keďže je elastická a nemusíš si tak veľmi dávať záležať na kvalite úväzu. A Boba šatky sú veľmi kvalitné, dobre sa nosia a nikde nerežú. No rátaj s tým, že elastická šatka je vhodná pre deti cca do 3 mesiacov veku (závisí od váhy bába), neskôr už nie je pohodlná, nakoľko bábätko je pohyblivejšie a v šatke klesá. No ja som ju využila veľmi a neskôr, keď som si bola istá, že malú dobre viažem, som si už kúpila pevnú šatku 🙂