Ahojte baby, uvažujem nad kúpou nosiča pre nášho očakávaného drobčeka. Máte skúsenosti s uvedenými značkami? Rozhodujem sa medzi sestrice alebo ergobaby nosičom. Budem rada za každú skúsenosť, plusy a mínusy. Veľká vďaka 🙂
@zuzuliennka1 ďakujeem za radu 🙏 idem hľadať, kde si ich viem vyskúšať
Njn. Naj je vyskusat. ;)
Ja mam skusenost so sestricami a inymi znackami(ergonaby som neskusala). Ale faktom je, ze pokial ti sestrice sadnu s bedrakom, je to absolutne perfektny nosic, jednoduche nastavovanie, dokonale sa prisposobi, super servis
Ja som kúpila Rischino, to bol vlastne prvý kúsok detskej vybavicky., tešila som sa na nosenie... No a syn to neznášal, takže som to využila asi 3x na 5 minút, kým som zbehla zo 7.poschodia za kuriérom vyzdvihnúť balík.
Takže tiež sa prikláňam k tomu, že nekupuj dopredu, vyskúšaj (asi málokto ma skúsenosti s oboma typmi, takže porovnať to bude vedieť málokto). Uvidíš, či to vôbec budete potrebovať.
Možno v nejakom materskom centre by si nasla mamičky s jedným aj druhým typom v okolí. Lebo zase behať neviem kam do obchodu s novorodencov tiež nie je žiadna výhra pri tom neustálom kojení.
Sestrice a Ergobaby sa neda porovnavat. Sestrice su overena ergonomicka znacka. Ergobaby je zdravou nevhodny marketing a obycajna predrazena klokanka
@ivangeline
@majlo1234
@bolarazjedna baby ďakujem, veľmi ste mi pomohli 🙏 už som našla predajňu v okolí, kde majú aj tieto spomenuté nosiče, takže jednoznačne tam zbehneme už s bábätkom ❤️🙏vďaka 🙂
@mamamasama ďakujem veľmi veľmi pekne za názor…presne preto sa pýtam, pretože mám z ergobaby pocit, že sú všade a robí sa im neuveriteľná reklama 🙈 naklonená som určite viac na Sestrice, ale ako mi bolo poradené vyššie, vyskúšame si najprv 🙂 Veľká vďaka.
Nemas za co. Rozhodne skus viacero, ale skor pozeraj po znackach ako Sestrice, BeLenka, Rischino, Veka. 🙂 Tie su ergonomicke. 🙂 Mne sadla Veka a BeLenka napriklad. A to som mala predtym 3 rozne Rischina 😅
@mamamasama no presne ešte BeLenka som tiež pozeralaa🙂 Super, ďakujem. Aspoň viem, čo nie a čo ánoo🙂
Mala som počas tehu nachystanú aj šatku a neskôr som zabezpečila aj nosič (Rischino Flexible). Šatku dcéra neznášala a vrieskala v nej, akoby som ju z kože sťahovala (kontrolovali mi viazanie 2 kamošky, čo deti šatkovali mesiace, takže zlým viazaním to nebolo). Na nosič si dcérka potom celkom rýchlo navykla, akurát ja si na to neviem zvyknúť a to som sa celé tehu tešila, ako ju budem nosiť a teraz to naozaj že nemusím.
Každopádne vyberaj určite skôr Sestrice alebo Rischino. Ergobaby určite nie.
a teda este suhlasim s @bolarazjedna , najprv skus, potom pozicaj (su tusim aj pozicovne nosicov), este nevies, ci v tom tvoje dieta vobec bude chciet byt.
ja som tiez vo velkom satku na nosenie kupovala, ze aka to bude super vec, kamosky odporucali,.. a syn mi v tom vydrzal 5minut, na druhy a treti a stvrty pokus este menej a satku som po mesiaci predala
nekupuj zatial nic, ked sa narodi, vyskusaj si jeden aj druhy a uvidis, ktory ti sadne