Ahojte, v novembri budeme mať druhe dieťatko a planujem si zaobstarať šatku. Tie ktoré ste nosili novorodeniatko najskôr v šatke, akú šatku ste mali a boli ste spokojné. Ďakujem 🙂
Ja som pouzivala zo zaciatku lennylamb elasticku satku, paradna pre novorodenca. Predavam ju, mam ju tu na bazari, ak by si chcela.
@ls56 znacka je asi jedno, ale ako baby pisu pre novorodeniatko bude lepsia elasticka aj tebe sa bude lahsie viazat, potom som mala nosic rishino. Skus si mozno na zciatok pozicat od nejakej kamosky, lebo napriklad moje druhe babo uplne odmieta nosenie v satke (ma 3,5m a skusala som uz niekolkokrat) 🤷🏼♀️
@ls56 podľa môjho skromného názoru, aj keď viem že sa má nikto nepýta, je podľa mňa lepší nosič.
@svokrinjazykmonika pre “starsie” babo urcite a aj tomu kto ho nosi je podla mna menej teplo, ale novorodeniatku je naozaj lepsie v elastickej satke do tych 3-4 mesiacov
Dievčatá ďakujem, určite chcem šatku najskôr-čítala som, že pre novorodenca je to najpohodlnejšie. Pri prvej som mala len nosič a nechcela tam byť, zrejme jej bol nepohodlný, tak teraz by som chcela hneď vyskúšať šatku. Náhodou so šatkou beLenka nemáte skúsenosti?
@ls56 nie.
Ahoj mam 5m zelenu satku. Nepouzivala som ju ak by si mala zaujem za 20€ plus postovne. Kupovala som ju zo stranky ergonomickenosice
@ls56 boba wrap, elastická... Na november ok, no v lete by som ju nechcela