Šatka pre bábätká z Aliexpressu

channel21
10. máj 2015

Ahojte. prosím vás objednávala ste si niektorá šatku na nosenie babätka z aliexpressu? potrebovala by som poradiť ktorú lebo je ich tam veľa na výber a sú tam lepšie ceny ako u nás. dakujem

cailinevelyn
10. máj 2015

ahoj, budem predavat nasu, original, ziaden fejk z Ciny, prakticky nepouzivanu, lebo nasi boli radsej v nosici. Ak by si mala zaujem, prosim IP.

cukriq
10. máj 2015

Je to všetko čína, tam na kvalite moc nenavyberáš, drahšie=kvalitnejšie (u čínskych produktov to tak býva)... Ja si odtial objednávam oblečenie a som spokojná za tú cenu. Šatku si aj tak myslím že by si musela vyskúšať ako ti to bude sedieť je to individuálne, ale myslím že tam rozhodujú len detaily 🙂

alicka850
10. máj 2015

Treba si uvedomit,ze dietatko tu satku zuzle, moj maly objedal satku aj nosic. A to by som teda pri aliveciach nechcela. Pustaju farby atd. Ved radsej kup pouzitu z bazarika.

jessica1996
17. aug 2015

mám z ali šatku, a nič taak nelutujem ako to že odtial som kupila,.. jasne že som musela kupiť druhu.. neodporučam vobec a žiadnu z ali !

cukriq
10. okt 2015

prečo prečo ?

jessica1996
10. okt 2015

@cukriq lebo mi prisla elasticka satka zo sirkou 50cm a uz ked dosla bola mojej dcere mala a uzka hnedvsom kupila u nas ellevill zara trisugar a som spokojna

lutziy
10. okt 2015

ja mam satku kupovanu cez ebay a nie je pravda ze je to vsetko cina.. moja bola vyrobena v uk, predavaju to dve porodne sestry... a vysla ma nejakych 20£....

jessica1996
10. okt 2015

No mozno nie vsetko ale ja som zial stastie nemala preto neodporucam lebo nevies na aku natrafis a tak.. Niekto ma stastie niekto nie ako ja

veronka
10. okt 2015

@lutziy mozes mi poslat do IP link