Ahojte.
Tie, co mate skusenosti s nosenim deticiek, s akymi nosicmi ste (boli ste) spokojne? Ide mi o co najjednoduchsie nastavovanie a aby som v tom mohla nosit svojho skoro 3 mesacneho cca 5 kiloveho syna.
Viem, ze kazdemu moze sadnut nieco ine, len sa pytam na skusenosti, aby som mala prehlad, po com sa pozerat.
Dakujem
Ja mam Rischino, som spokojna.
Ja som mala BeLenka, ten bol vynikajuci asi do roku, roku a pol. Teraz mam Zumbucca xxl, mala sa nosi uz menej, ale unesie ju aj ked ma 15 kil. Ergobaby mi pripadal tvrdy a nepohodlnny a nie kazdy je ergonomicky.
Ja po viacerych skúsenostiach už len Sestrice ❤️
U mna fidella, najprv Baby verzia, teraz uz mam Toddler velkost
No a vyber si 🙂
ja som mala fidellu viazaciu, moyo a sestrice. sestrice boli za mna najlepsie z tychto. magneticka pracka vzadu je super a popruhy nie su take hrube na ramenach.
@ropucha6 Tak jasne, viem, ze ich je vela. Ergobaby som pozerala a pacilo sa mi na tom, ze je taky pevnejsi, nie iba satkovina. Rischino mi poslal zase muz, ze sa mu pacilo. Len ked som pozerala videa, tak pre tak male dieta sa ta zvysna cast zapasava do bedraka. Myslis, ze to tam nejak nezavadzia/netlaci pri dlhsom noseni?
Mne Ergobaby zachránil mentálne zdravie. Prvé dieťa som mala strašne uplakané, ale v nosiči bol spokojný. Používala som ho skoro denne a muž ešte viac. Používali sme ho doma, v meste aj na horské túry. Iné som neskúšala, lebo tento sme kúpili ako prvý a sadol nám.
@mili7 praveze satkovy nosic je lepsi. lebo sa lepsie prisposobi chrbatiku dietata, lepsie don zapadne... so satkovymi mozes vela krat nosit aj na chrbte, odkial dieta lepsie vidi a ty mas lepsiu manipulaciu s rukami.
@mili7 sestrice maju v babywearhouse rozne nosice na pozicanie a v stredu su do 18:00, ani to nestihnete?
https://babywearhouse.sk/pozicovna/
za mna sestrice, aj belenka mala fajn,vyskusala som ich viac ale uz ostavam pri sestricach
, sice naj pre najmensie babo je aj tak satka, a neskor nosic podla mna
@mili7 urcite odporucam najst si nejaku poradkynu nosenia ci podporku vo svojom meste a mas moznost odskusat viac typov nosicov a vybrat si naozaj ten, ktoy ti vyhovuje najlepsie. Idealne uz s dietatkom. Kazda mamicka ma iny typ postavy, ine poziadavky na material, inak velke babatko, financie. A samozrejme dbaj na ergo nosenie a nie klokanky a celom vpred a pod. Ja mam odskusane Sestrice, Moyo, Manducu, rs a satky, kedze u nas sa organizuju skupiny, tak ta moznost bola. Mne najviac vyhovovalo Moyo, pre mna splnalo všetko.
@mili7
ahoj ja som mala babybjörn mini https://www.brendon.sk/babybjorn-mini-light-gre...
tiez som zacala nosit asi v takom veku a super bol
objednala som si ho z alzy vyskusala som ako sa snim robi ako a vratila som a kupila bazarovi
potom som kupovala vacsi ten este mam aj v bazariku https://www.modrykonik.sk/market/satky-nosice-k...
maly som uz predala
za mna super babo lahko vlozis aj pohodlne vylozis ak ti zaspi a chces ho dat do postielky
moja skusenost prahem dobru ruku pri vybere
@adrianasmolko lenze to je klokanka a nie ergonomicky nosic.
Rishino od malinká a bola som s ním veľmi spokojná. Môžem len odporučiť.
@chillibubble Ano, toto som pozerala, ale nie nestihame. Muz chodi do prace skoro rano a prichadza az vecer. Nepracuje v BA, takze je to zlozitejsie.
@mili7 skoda, lebo co som pozrela tak zbezne, maju dost siroku ponuku.
Ergobaby 365. Ešte aj 4r v tom nosim🤣
Na ergobaby pozor, nie vsetky varianty su ergonomicke. Mne najviac vyhovuje Belenka, lebo je makkucka, sle nie kazdy ma rad makky bedrak. Rischino mne napr vobec nevyhovuje.
Ne babybjorn, pozor na ergobaby - ne vsechny jsou ergonomicke! Fidella pro male miminka je super, belenka mini, rischino nebo sestrice jsou top za me. Pro vetsi dite je pak super i Kavka nebo nexo 🙂
Teraz mam nomababy číslo 3, vynikajúci. Z napodobeniny ergobaby už deti vyrástli, tiež bol fajn. Ale kým som kúpila nomu, pozicala som si online z Prievidze sestrice a nomu. Sestrice mi bola pritvrda, skúšala som aj belenku, ta bola primäkka v páse, tiež som poslala naspäť.
@mili7 ahoj, najdi si na FB skupinu Nosime nase deti/Nosime nase deti s laskou - stretni sa s poradkynou nosenia a vyskusaj si viacero nosicov a uvidis co ti sadne a podla toho si kup😉
@mili7 ja som skúšala veľa, pri prvej som mala vysnívaný Aloe lebo som ho raz skúsala a a páčil sa mi bol vtedy ale nedostupný, tak som si kúpila Rischino. Pri druhej som sa zasa dosstala k skúšaniu Aloe a som nadávala ako sa mi nepáči a mala som teda opäť Rishino a bola som spokojná.
Ergobaby. Lepsi nekupis. 🙂