Ahojte, viete mi niekto porovnať tieto 2 nosiče ?
Rischino som mala raz, ale malá v nej vydržala ledva 5minút. Čakáme druhé a chcela by som skúsiť od narodenia (aby si babo zvyklo), len sa teda neviem rozhodnúť medzi týmito.
Ahoj, Tula je oproti Rischinu "tvrdsia" a dietatko z nej vyrastie skor ako z Rischina, je tak max. do velkosti 86. Za mna teda jednoznacne Rischino, odnosila som v nom skoro do roka prveho syna a teraz nosim druheho, sesttyzdnoveho.
Neviem, ake mas velke babatko, mozno si len potrebuje zvyknut, mozno nemas nosic dobre nastaveny, mozno sa babo citi nekomfortne - potrebuje cikat, kakat, je hladne,... moj prvy syn sa zacal nosit az od 3 mesiacov a parkrat v nosici plakal. Druhy syncek sa nosi od 2 tyzdnov a zvykol si hned, malicke babatka su na nosenie doslova zvyknute este z bruska.
Tulu určite nie od narodenia ,je tvrdý, látkový nevydrží dlho. Jednoznačne Rischino je celošatkový, čiže makkucky a dobre sa prispôsobí a vydrží podstatne dlhšie.
Rischino je pre mňa srdcovka a to som ju nikdy ani nevlastnila :D ale objednám si riška teda
Ďakujem ženy za porovnanie 🙂
A čo sa týka sestrice ? Tie sa mne osobne moc nepáčia, ale tiež strašné pozitívne reakcie naň čítam.
Sestrice su nieco uplne ine, maju tvrdsi bedrak, aj ked ten One nie taky tvrdy, ako pokracovacie nosice. One som ale neskusala, no ten vacsi nosic od Sestric mne kvoli tvrdemu bedraku nesedel. Vacsinou plati, ze komu sedi Rischino, tomu nevyhovuju Sestrice a naopak...
Ja odporucam vyskusat, co ti sadne, lebo inak to nezistis. Ja som napr. pred par dnami vyskusala nosic NoMa a idem Rischino predavat a to som nanho doteraz nedala dopustit 😃
Ja mam sestrice carrier one, je od narodenia. Malý od prvej chvíle v ňom zaspí do 5 min. 🙂 S inými však nemám skúsenosť