Kupila som si bazarovy nosic Rischino flexible a rada by som ho vyprala. Citam, ze ho treba prat na 30 v tekutom pracom prostriedku bez optickych rozjasnovacov... Ale take nieco doma nemam, do obchodu sa mi moc nechce kvoli tomu... Myslite, ze by mu uskodil prasok persil sensitive? 😁
@ikonica nemusi uskodit ale moze. Ono totiz tie satky, z ktorych sa vyrabaju nosice, su farbene takymi farbami, ktore su bezpecne na ozuzlavanie babatkom a nie su take stale, opticne rozjasnovace ti mozu vytahat farbu a nosic bude skaredy 🙂 a len pripominam, ze avivaz v ziadnom pripade 🙂
@bolarazjedna dobra poznamka.. mam taku dezinfekciu na pranie od dekmit tak ju tam supnem tiez.. len ten prasok neviem, nerada by som ten nosic dodrbala... Manduca zniesla v pohode take pranie, ale ta je latkova, nie zo satky usita...
@babovka2321 ano, o avivazi som sa docitala... Hmm teraz neviem, ci ten persil ma alebo nema tie rozjasnovace... Idem kuknut.. ale je na pranie detskych veci .. len nie je tekuty....
Hmm tak nic no.. budem musiet do obchodu 😑
Zloženie
5-15% aniónové tenzidy, <5% neiónové tenzidy, fosfonáty, polykarboxyláty, zeolity, Enzýmy, Optické zosvetľovače, Parfum
Aj ja sa ho chystam vyprat, mam tento isty. Mam praci gel lovela, tak myslim, ze to bude safe. Uvazujem aj nad susickou, ale to bude asi buchot 😂
No zeny, a vsetky pracky zapnut, snurky uvolnit a nosic vopchat do svetlej obliecky od vankusa, nech sa neotrepe 🙂
A susicku nie urcite😀 ani nesusit na slnku. Ja som akurat dnes prala nas😀
Susicku neriesim, ziadnu nemam 😁
Ja som to vyprala s tekutým gélom od Lovely, plus pridala som Sanytol na prádlo, lebo tých 30°C sa mi zdalo dosť málo.