Ahoj, nemáte niektorá prosím ergonomický nosič rischino flexible ? Potrebovala by som odmerať na kolko sa da nadstaviť obvod, nikde to neviem nájsť a chcem ho objednať, len som pevnejsej postavy a plus tam bude ešte babatko tak aby som neobjednávala zbytočne aby ma to občiahlo. Dakujem vam vopred .
@tehotna40 ja ti len radim nevyberat nosic podla vyzoru/obrazku/recenzii atd treba si ho skusit a nemusi ti sadnut ani prvy, druhy treti ..... Mozes objednat a vratit
Za mna tento nosic je prilis komplikovany, prilis vela nastavovania a v konecnom dolsedku som nevedela co kde stiahnut/uvolnit aby to bolo dobre a vsade mi trcali nejake snurky
Skus na fb skupinu nosíme nase deti, mozno poradia rychlejsie
Tiež by som radila nosič najskôr vyskúšať. Možno by Ti sadol oveľa lepšie nejaký s tvrdším bedrovým pásom. Požičovne sú zrejme otvorené - objednáš online, kuriér prinesie. Skús napr. v Babywearhouse.
@tehotna40 odporucam ti si nosic najprv vyskusat a potom kupovat, nemusi ti sadnut, nie len koli rozmerom. Ja som mala tento a isiel hned prec, nevedela som ho poriadne nastavit a “nesadli sme si”. Teraz mam Belenku a to bola laska hned od prvej skusky