Rischino flexible - nosenie dieťaťa opačne

3. júl 2021

Ahojte, baby môžem v tomto nosiči nosiť dieťa aj opačne? Myslím ze budem ju mat na hrudi ale nebude pozerať na mňa ale tam kam pozerám ja. Už je väčšia a stále sa v tom otáča lebo chce všetko vidieť. Neviem túto info nikde nájsť, je tam napísané len nosenie na hrudi,chrbte aj na boku ale toto neviem nikde nájsť.
Ďakujem za info

borabalazova
3. júl 2021

Nie, urcite nie.

klarissa25
3. júl 2021

V žiadnom ergo nosiči sa dieťa tamto nedáva..

aknamorka22
3. júl 2021

Ahoj, nebude to pohodlné ani pre teba ani pre bábo. Ak je už väčšie a vie samo sedieť tak si ho môžeš dať na chrbát 🙂

autor
3. júl 2021

@aknamorka22 to ju zasa nebudem vidieť

borabalazova
3. júl 2021

Suvisi to so spravnym vyvojom chrbtice a bedrovych klbikov, preto sa dieta nesmie otacat smerom od matky. Mozno treba nanovo nastavit nosic podla velkosti dietata, su k tomu na webe tutorialy.

mamamasama
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
3. júl 2021

@mamamasama tu sa človek nemôže uz nič ani normálne opýtať? Je to moje prvé dieťa, môj prvý nosič a napríklad co napísala @borabalazova som vôbec netušila. Ja som sa opýtala ci sa to môže, žien, ktoré mi normálne odpovedia. Nie nemoze, tak ju tak nosiť nebudem. Ty si kúp nejaké lieky na hlavu.

mamamasama
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
3. júl 2021

@mamamasama co je natom somarina? Prepáč nespadol každý múdry z neba ako ty.

mamamasama
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
3. júl 2021

@mamamasama a co tu asi robím? Zisťujem si. Práveže som to čítala, a je tam napísané nosenie na hrudi,chrbte a na boku, už som to písala vyššie. Ale nevedela som ako môže byť dieťa otočené? Niekedy tu vidím oveľa väčšie sprosté otázky a ľudia normálne odpredaju. To len ja mam vždy šťastie na také mudrotiny jak si ty. Ja som sa normálne spýtala. Moje bábätko neplače ani nieje nespokojné, len chce všetko vidieť a otáča v nosiči hlavku , je zvedavá co robím. Preto som si chcela toto zistiť. A milá pani ty si mi nič nevysvetlila len si hneď utocila.

autor
3. júl 2021

*odpovedaju

tulipanicek
3. júl 2021

Nie. V ergonomických nosičoch sa nedá nosiť od seba. Je to preto, lebo je to neergonomicka poloha a byva nepohodlná aj pre nosiaceho aj nosenca. Ale predovšetkým tým že je neergonomicka je nezdravá lebo veľmi zaťažuje chrbticu dieťaťa a spôsobuje nesprávny vývoj.

autor
3. júl 2021

@tulipanicek ďakujem

borabalazova
3. júl 2021

Naozaj sa skus pohrat s nastavenim snurok a trakov, pokial uz nepotrebuje dieta podporu hlavy, tak ho mozes cele nastavenim podvihnut a bude mat hlavu volnu na vykukanie vsetkymi smermi. Tento model flexible treba postupne upravovat podla rastu dietata.

autor
3. júl 2021

@borabalazova popozerám tie videa ,nasla som na YouTube nejaké a skúsim to lepšie ponadstavovat. Ďakujem moc

jvasenka
3. júl 2021

@mamamasama sorry ale nervy by si si mohla vybijat inde..ak si taka mega "mila" osoba tak dakujem pekne mat ta v rodine...

mamamasama
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
3. júl 2021

@mamamasama jediný demet si tu ty

jvasenka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tulipanicek
3. júl 2021

Autorka, pokojne mi napis 🙂

jvasenka
3. júl 2021

@mamamasama ? Ked normalnu odpoved povazujes za demenciu...👍 Asi tam kde ma kazdy aj ten tvoj 🙂